Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pravda o erotických fotkách zavražděné Moniky: Fotila jsem ji nahoře bez, přiznala fotografka

Autor: shp, et, ljš - 
8. července 2015
19:25

Byla krásná a moc dobře to věděla. Svůj atraktivní vzhled chtěla prodat, toužila po kariéře modelky. Když zabitou Moniku (†36), z jejíž vraždy je obviněn manžel Petr Kramný (37), oslovila začínající fotografka Gabriela, s focením souhlasila. U ostravského soudu byla nyní odhalena pravda o erotických fotkách.

S Monikou jsem se seznámila v roce 2006. Byl to impuls z mé strany a ona souhlasila,“ uvedla fotografka Gabriela ve výpovědi, která byla ve středu přečtena u soudu. Za focení jí zavražděná žena prý nikdy neplatila, pouze za použitý materiál.

Monika mi neplatila, bylo to o tom, že jsem se učila,“ prohlásila Gabriela. To je ale podle Kramného, který je obviněný z její vraždy, velmi podivné. „O každém tom focení, dá se říct, jsem věděl, protože Monika na to chtěla peníze. Svědkyně uvedla, že to dělala zadarmo. To nevím, kde ty peníze končily,“ prohlásil obžalovaný.

Soudkyně Gilová na to ihned zareagovala. „Pane svědku, já vás nechci rušit, ale svědkyně uvedla, že si brala 400 korun na materiál,“ oponovala mu. „Já jsem jí ale dával tisíc korun, Monika mi ty fotografie ukazovala doma,“ tvrdil Kramný.

Fotky to byly velmi lechtivé. „Fotila jsem ji i nahoře bez v kalhotách, přes prsa měla ruce, takže nic nebylo vidět,“ vypověděla fotografka. I ona věděla, že Monika měla problémy.  „V poslední době před dovolenou jsem od Moniky věděla, že bere nějaké léky – antidepresiva. Ale netuším, co měla za problémy,“ zaznělo z její výpovědi.

V posledních měsících byla smutná. O manželovi nikdy špatně nemluvila, ale říkala, že o jejím focení neví, abych fotky nevystavovala,“ dodala. A to je v přímém rozporu s tvrzením Kramného…

truchliicii.petr.k. ( 10. července 2015 03:44 )

pise tu tolko hnusnych ludi, chcel by som vas poznat a vidiet ako zijete svoj zivot v realnom svete a nie na anonymnej diskusii

truchliicii.petr.k. ( 10. července 2015 03:42 )

bola to pekna zena. co si ty za zruda ked takto hodnotis mrtvych, zhni provokater tgbb s bodkou

truchliicii.petr.k. ( 10. července 2015 03:39 )

on uz vedel ze ona mu s druhym odide a on sa nechcel delit o majetok a zazit malomestsku ostudu. ona uz ho nechcela. chcela si v klude komunikovat na facebooku.

truchliicii.petr.k. ( 10. července 2015 03:34 )

ashari je vul jak prase

lolkylol ( 9. července 2015 17:55 )

Taky si myslím,že krásná je silné slovo.... Obyčejná,tuctová ženská

Zobrazit celou diskusi