Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr Kramný po návratu z Egypta: Na drsný sex si našel novou Moniku

4. července 2015
05:00

Neměla ráda orální sex. Aby s ním spala, musel jí platit. To zaznělo v soudní síni o milostném životě Petra K. a jeho manželky Moniky. Po její smrti v Egyptě si našel brzy novou Moniku. Její mladší, povolnější a bezdětná kopie Šárka mu splnila každou jeho tajnou sexuální touhu.

Přestože Monika chodila často vyzývavě oblečená, Kramného sexuální praktiky zřejmě odmítala. To byl podle obžaloby jeden z motivů, proč ji mohl chtít zabít. Monika neměla ráda orální sex. Ona nosila hodně eroticky laděného oblečení. Petr mi říkal, že s ním bude spát, ale že jí musí zaplatit 1000 Kč,“ popisovala svědkyně u soudu.

Podle jednoho z kamarádů se po návratu z Egypta Petr K. těšil, až si konečně najde přítelkyni, která splní každé jeho přání. „Najdu si ženu o deset let mladší a budu si užívat,“ řekl údajně Vladislavovi M. Prý chtěl ženu bez dětí. „Že si najde nějakou mladší, bezdětnou a bude si prostě užívat,“ říkal Vladislav u soudu.

A tak se také brzy stalo. Našel si Šárku L. I její výpověď zazněla u soudu. „Ptal se mě, co mám v sexu ráda. Koukali jsme na film Prci, prci, prcičky. Ptal se na konkrétní praktiky, jestli bych spolkla (semeno, pozn. red.). Tahal mě za vlasy, ‚mr*ej mě, ty ku*vo!‘ říkal,“ zaznělo v šokující výpovědi, kterou Šárka L. podala v předběžném řízení. „Chtěl, ať mu říkám čů*áku. Čichal ke mně. Chtěl se mi udělat do pusy, dovolila jsem mu to. Žádná jiná mu to nedovolila. A pak byl ujetý na paty,“ pokračovala, když ji vyslýchali policisté.

Kramný, který byl se Šárčinou výpovědí předem seznámený ze spisu, vztah i jeho intimní stránku u soudu potvrdil hned v úvodu. „Měli jsme stejné zájmy, rozuměli jsme si. Přišel jsem s ní na jiné myšlenky. Postupem času mezi námi došlo i na nějaké intimnosti a pak asi ještě třikrát potom,“ přiznal, tak jako Šárka se ovšem pochopitelně nerozpovídal.

Podle psychologa Jiřího Jelena je střídání partnerek (Šárka byla Kramného druhou přítelkyní po návratu z Egypta) po smrti manželky zvláštní. „Svědčí to o jeho sexuální nezdrženlivosti, o potřebě smazat nějaké vnitřní pocity viny, uvolnit se, vypustit ze sebe nějaké vnitřní napětí. Svědčí to o tom, že vztah k legální partnerce nebyl příliš emocionálně silný. Pokud je člověk emocionálně vázaný k partnerovi, který odejde, většinou dlouho nevyhledává nové sexuální kontakty,“ vysvětlil Blesk.cz. Kramný potom u soudu svůj poslední vztah nepochopitelně hájil tím, že se Šárka velmi podobala Monice.

Video Obhájkyně Kramného k fotkám z Egypta - Martin Sekanina, Daniela Pilařová
Video se připravuje ...

pepazdepa2 ( 6. července 2015 19:29 )

Pleskáci asi vyrostli v klášteře, když za drsný sex ponažují pás sprostých výrazů a stříkání do huby nějaké čubky.

kamipa ( 6. července 2015 16:42 )

no jo no šlapeto z čelákovic

verka1 ( 5. července 2015 12:25 )

musel se odreagovat...a proč by nejel do Prahy, když mu dala milenka tisíc korun na cestu. jo v Ostravě se žije

frantacizek ( 5. července 2015 11:31 )

ten Kramný je perspektivní vůdce Moravy. Zamordoval rodinu a hned si zotročil Pražandu a merdal ji do bezvědomí Fungovat takhle většina Chacharů a Poláků, tak je Ostrava hlavním městem

8xxxx8 ( 5. července 2015 11:25 )

Proč to do kola pitváš? Je ti smutno a hledáš pokec? Nebo dohady? Vytasit klony? na to už tu ostatní vřele kašlou.

Zobrazit celou diskusi