Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Klára Long Slámová na straně obžaloby: Petr K. nám hraje do karet!

Autor: ljš, et - 
30. června 2015
19:21

Úsměv na tváři vykouzlila obhajoba Petra K. právní zástupkyni rodiny Moniky Kláře Long Slámové (37). Podle ní se bývalý otec rodiny víc a víc »odkopává« a svým chováním pomáhá obžalobě.

V soudní síni měl Petr K. při reakcích na svědky dva výstupy, které mu značně přitížily. Na sestru Lenku začal hulákat, jak si pamatuje po třiceti letech jeho agresi, Radmila zase osočil z toho, že handloval s ostatky. "Ta zlost odkrývá tu pravou tvář a já myslím, že to je dobře. Ta obžaloba potom má ulehčenou roli,“ řekla Blesku právnička Klára Long Slámová.

Video Petr Kramný - Etienne Bláha, Lucie Šulcová, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Podle Slámové nepomohlo ani záchranné lano jeho obhájkyně Jany Rejžkové, která se mu snažila pomoct tím, že chtěla vynutit přiznání jeho sestry Lenky. Nechala ji číst přepisy hovorů, které měly dokázat, že ho k necitlivému chování vůči rodině nabádala ona. Soudkyni ale zřejmě nepřesvědčila.

„Obhajoba předkládala důkazy vyznívající v neprospěch pana Kramného. Hovory odkryly, že nechtěl převážet kufry, protože každé kilo něco stojí. Tahle situace měla padnout ze strany obžaloby,“ má jasno Slámová.

dingous ( 19. března 2017 19:39 )

dokončeno

tajna1509 ( 2. července 2015 22:25 )

ale tento clenek je o Slamove

monulka666 ( 2. července 2015 19:23 )

nikdo nevi jak by sa v takej situacii choval ... a nevidela sem nikde že by sa vyložene smál .. každopadne dukazy nejsou nech už to je jak chce kvuli temu jak sa tvari ho snad sudit nebudu a ked jo ... tak je to banda debilu

ho.no ( 1. července 2015 13:47 )

řešit Slámovou při procesu zavraždění manželky a dcerky...,to je teda úroveň

ho.no ( 1. července 2015 13:44 )

jsem moc zvědavej,až dostane příští pátek kramňoch doživotí , co budete vy lůzo psát

Zobrazit celou diskusi