Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petr Kramný musel na dovolené trpět Moničina milence, šokoval svědek

1. července 2015
12:49

Nervy ze železa? Obžalovaný Petr K. (37) zvládl dva roky od vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8) poměrně dobře. Už ale za života manželky vydržel hodně. Dokonce i společný výlet se svou ženou a jejím milencem.

Monika byla s Petrem K. od roku 2002. Jednotvárný vztah ji ale zřejmě unavoval, a tak když se díky své sousedce Světlaně C. seznámila se šarmantním Slovákem Jánem R., bylo zaděláno na nevěru. Zprvu nesmělé psaní přerostlo zřejmě v milostnou aféru. „Jezdívali spolu do pronajatých pokojů v Českém Těšíně, které sama platila. Snažila se to před Petrem utajit, ten ale pojal podezření,“ řekl Blesku zdroj.

I přesto si Monika dovolila »majstrštyk«. „Šli spolu na výlet do zoo. Petr, Monika a Ján. Dokonce se pak i vyfotili,“ prozradil zdroj. Spokojený Petr se dozvěděl o nevěře až od manžela Světlany, který se na věšení bulíků na nos Petrovi nemohl dívat. „Potom už vztah mezi Jánem a Monikou ochladl. On si založil rodinu a byl konec,“ dodal zdroj.

Soudkyně si předvolala i matku Petra K. a ptala se jí také na nevěru. Matka vypověděla: „Klárka říkala, že tatínek s maminkou nemluví,“ uvedla včera paní Irena. Ptala se prý Petra, proč k tomu došlo. „On řekl: No ona mi byla údajně nevěrná. Říkal mi to soused... Tak jsem mu řekla, ať si teda udělá doma pořádek,“ vzpomíná Kramného matka.

kukulin ( 4. července 2015 10:27 )

Jenže ta milá dívka koketovala i v Egyptě s Araby a nějakému se to nelíbilo, že jen vzbuzuje naděje a neplní. Tak jí to zatrhnul, nebo snad na těch vodičích co naše slavná policie (SN má jsou Petrovo otisky prstů?

soudcijsoumafiani ( 2. července 2015 18:37 )

Ta pussy-nka Monika je typickou představitelkou generace rádoby manekýnek, co zblbly z TV a myslí si že proplují životem bez práce v luxusu. Já sám bych si však o ní neopřel ani kolo, vypadá jak plešounka se špatně nasazenou parukou. M?yslím, že si svoji bezvýchodnost uvědomovala a chtěla spáchat sebevraždu s tím, že vezme ssebou ty co její stav zavinili. Naše soudy se zase dopustí justičního omylu.

6010 ( 2. července 2015 11:27 )

No, pokud to je vše pravda, co se o té Monice píše, tak ona byla na zabití.A ta jejich holčička se holt k tomu všemu přimotala jako svědek, tak musela jít také.Píši to obrazně, samozřejmě, že nikdo není oprávněn sáhnout někomu na život.

pelagie ( 2. července 2015 10:07 )

tak se měla od něho trhnout a ne dělat z něho vola...ona ve svých 37 se chovala jako puberťačka,když se podíváte na ty její fotky, pózy tak byla směšná, prý chtěla prorazit jako modelka, v jejich letech těžko,byly jiné ,mladší a hezčí, chovala se jako v opožděné pubertě.. , i když se ho nijak nezastávám, pokud to udělal a to se ještě neví, ani se mu nedivím, že mu ruply nervy ...akorát to dítě to mi vadí, ale jak se říká zoufalý lidi dělají zoufalý věci.....

rybicka.l ( 2. července 2015 08:32 )

Taky ti nestojí, že máš tenhle pohled? A s kým jsou ty nevěrné nevěrné? Co tkhle vám ho strkat do el. zásuvky?!?

Zobrazit celou diskusi