Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Znalci v případu Petra K. potvrdili: Proudem vraždil v posteli, nebo v koupelně

Autor: INT, lm - 
17. května 2015
19:27

Petr Kramný je s největší pravděpodobností vrah! Tvrdí to znalci, kteří zkoumali těla Moniky a Klárky, které zemřely v Egyptě. Podle nich je jasné, že byly zabity elektrickým proudem a o žádnou nešťastnou náhodu nešlo. Potvrzují to zprávy soudních expertů, které má k dispozici deník Právo.

Petr Kramný tvrdí, že Monika i Klárka zemřely na otravu, kterou on jako jediný přežil. Tuhle verzi ale vyloučily toxikologické testy. Naopak se při zkoumání těl zjistilo, že orgány obou utrpěly poškození svědčící o úrazu elektrickým proudem, tedy překrvení srdce a otok plic a mozku. Smrt pak nastala v důsledku selhání srdce. Nešťastnou náhodu v tomto případě znalci téměř zcela vyloučili.

Podle znalců je tato varianta pravděpodobná i z důvodu zaměstnání Kramného, který se v manipulaci s elektrickými vodiči vyzná. Jediné, v čem znalci nemají jasno, je, kde Moniku a Klárku zavraždil. Experti se přiklánějí ke koupelně, kde měl Kramný přiložit vodič s elektrickým proudem ke krku Moniky. Potvrzuje to zjištění soudního lékaře, který našel na zadní straně jejího krku popáleninu o délce sedmi a šířce jednoho centimetru. Další popáleniny měla Monika nad kostrčí a na levém lýtku. Klárka se nejspíš ve vaně držela maminky, a proto také zemřela. Celá akce mohla trvat jen pár sekund. Po zásahu proudem Monika ve vaně zřejmě upadla, o čemž by svědčily i velké modřiny, které měla na těle.

Ve hře je ale stále i druhá varianta, že Kramný manželku a dceru zavraždil v posteli, což by podle znalců vyžadovalo mnohem brutálnější konání vraha. Těla byla totiž nalezena v poloze, která by znamenala, že každou zabil zvlášť. V tomto případě Kramný zřejmě použil dráty z nočního stolku, ke kterým je velmi lehké se bez jakéhokoliv nářadí dostat (Blesk informoval).

Soudní lékař ve své zprávě také uvedl předpokládaný čas úmrtí, který stanovil na 29. července odpoledne. Vzhledem k tomu, že Kramný smrt manželky a dcery nahlásil až druhý den nad ránem, měl k zahlazení stop mnoho času. Kramný je obžalovaný z vraždy Moniky a Klárky a hrozí mu až doživotí.

game666 ( 18. května 2015 17:17 )

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/369795-putin-jako-dobyvatel-a-cisar-kozaci-odhalili-svemu- prezidentovi-bustu.html

tgbb. ( 18. května 2015 15:57 )

Petr Kramný je s největší pravděpodobností vrah! Nosí nagelovaný vlasy, tak to je důkaz jako sfiňa!

dingous ( 18. května 2015 06:33 )

babano, a) znalci mluví o "třetí osobě" b) bulvár napíše pro primitivní čtenáře jméno obžalovaného c) babana bere bulvár doslovně d) babana pomlouvá znalce na základě nepřesného vyjádření bulváru To je tedy ta "objektivní" Babana

chamberlain ( 18. května 2015 01:34 )

To každý ví, ty informátore jedovatej

babana ( 18. května 2015 00:41 )

Místo objasnění smrti řádným, objektivním a nepochybným způsobem mají teorii do které se to snaží napasovat. P.K. je vinen - nedá se prokázat stejně tak, jako že je nevinen.

Zobrazit celou diskusi