Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vraždil Petr K. kabely z nočního stolku? Spis potvrzuje, co Blesk zjistil už před 10 měsíci

Autor: Etienne Blaha, zrk - 
15. května 2015
05:02

Podle obžaloby Petr K. zabil Moniku a Klárku elektřinou. „Stačí odizolovaný kabel,“ prozradila ze spisu právnička Klára Long Slámová. Potvrdila správnost rekonstrukce Blesku v Egyptě.

Po sepsání obžaloby si je státní zástupce Vít Legerský jistý: Petr K. vraždil elektřinou! A právnička rodiny Moniky prozradila z vyšetřovacího spisu zásadní věc. „Podle expertizy by k vraždě dokonce stačila odizolovaná šňůra kabelu s vidlicí,“ uvedla. Čímž nepřímo potvrdila verzi, se kterou Blesk přišel před 10 měsíci!

Petr K. mohl vraždit pomocí kabelu, který je zabudovaný v nočním stolku mezi postelemi. Elektroinstalace je v hotelu bídná a dostat se k »živým« drátům není problém. Když se vypne vyndáním pokojové karty elektrický okruh, může si člověk připravit dráty a přiložit je k tělům obětí. Když pak zapne okruh zase pomocí karty, nemusí svému strašnému činu ani přihlížet, protože stojí za rohem.

Zjištění je další ranou pro obhajobu Petra K., která stojí stále za otravou. Tu ale zpochybnil při výslechu sám egyptský patolog, který připustil, že stav těl mohl odpovídat zásahu elektrickým proudem.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kapturek ( 20. května 2015 15:58 )

  fb/bojkot babisovych vyrobku

dr.mengele ( 19. května 2015 22:48 )

presne tak neco tady smrdí.je jasné že už nechcu priznat že nic nemajú a musia ho pustit a tučne odškodnit.preto mu našiju aspon 7rokov za krivé obvinenie s bitia pri vyšetrovaní.nikdo to policajtom nedokáže.možná je to fantazia ale mne príde najpravdepodobnejšie že to bol spackaný pokus o unos a prehnaná dávka uspávadla.pani kramná bola krásna blondína dcera tiež a za to sa v muslimských krajnách dobre platí.preto hotel mlží a policia tiež.tak to odsere kramný.nebude prvý na mírove bez dokazov na doživotie

dr.mengele ( 19. května 2015 22:35 )

natiahnut fázu do postele oviazat ich na 3miesta obete +zabezpečit vodivý dotyk s druhou osobou v posteli potom ist zapnut poistky v nádeji že obidve to zabije to može vymyslet len žena co nevie o elektrike nic.220v človeku neublíži len ho potrasie navyše druhu osobu ani to.okamžite by vyhodilo poistky v celom hoteli a bol by zločin prezradený s tým že by nepočítal vrah že sa to asi stane?v nočnom stolku v egypte majú 3fázový prud ako na cirkulárku že mala pripojené 3káble?len zabit človeka na elektrickom kresle neni sranda a často sú s tým problemy nie takto.naprostý nezmysel

wallster ( 17. května 2015 13:53 )

konečně dobrá zpráva, že to balíš. moc to prožíváš bych to raději nechal na policii, než dal na žvásty novinářů, kteří vždy vypustili do světa nepodloženou informaci, či nějakou vyšetřovací verzi, jen aby je s tím žvástem někdo nepředběhl. kramný má advokátku, tak ať ukáže co umí. pochybuji, že diskuze v plesku bude mít na jeho odsouzení vliv

oliiiii3 ( 17. května 2015 10:41 )

Kdyz chtel zabit manzelku,proc zabil i dcerku , a vubec mohl se rozvest kdyz mu byla neverna.On taky nebyl svaty kdyz mel hned milenky.

Zobrazit celou diskusi