Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

6 důvodů, proč někdo poslal fotky mrtvé Moniky a Klárky: Pomohou Petrovi K.?

Autor: Saša Vetkovská, Richard Veselý - 
1. května 2015
05:00

Proč někdo poslal TV Nova fotky mrtvé Moniky a Klárky? Podle advokátky mohou pomoci z jejich vraždy obviněnému otci rodiny Petru K.! Tajemná osoba ale mohla mít zcela jiné záměry. Čtěte dále!

Co je na fotografiích?

Podle webu TN.cz byla těla Moniky i Klárky zřejmě vyfocena na pitevně, ale ještě před začátkem pitvy, protože nenesou znaky zásahu lékařů. Klárka měla na sobě kalhotky, tělo Moniky bylo nahé, ale intimní partie byly rozrastrovány. Obě oběti mají modřiny po celém těle. Matka má do červena spálená záda, to ale může být i z opalování.

1. Hlavní důvod: Chce Kramnému pomoci

Podle informací Blesku mohl neznámý zasláním fotek chtít odvést pozornost od nedávno objevených fotografií Klárky, které měly údajně sexuální podtext a měl je fotit Petr K. A zároveň potvrdit verzi obhajoby, že matka s dcerou byly otráveny.

2. Chce Kramnému uškodit

Na fotografiích mohou být patrné i stopy, které by potvrzovaly verzi české policie, že Klárka i Monika zemřely na úraz elektrickým proudem. Na kůži těl na fotografiích mohou být stopy, které elektrický proud způsobil, například spálená tkáň.

3. Chce zdiskreditovat policii

„Velice podivné je to načasování. Fotografie přišly ve chvíli, kdy již bylo uzavřeno vyšetřování, ale nebyla dosud vyhotovena obžaloba,“ uvedla obhájkyně Petra K. Jana Rejžková. Neznámý zasílatel fotek může mít za cíl zdiskreditování českých kriminalistů, kteří záhadnou kauzu vyšetřovali.

4. Chce protáhnout případ

Cílem fotografií může být i oddálení chvíle, kdy bude v kauze konečně vynesen rozsudek. Vyšetřování případu kvůli nim totiž může být znovu otevřeno.

5. Chce dostat Petra K. z vazby

Soudce v únoru řekl, že pokud nebude ukončeno vyšetřování a podána obžaloba, vazbu Petru K. víckrát neprodlouží.

6. Chce vydělat peníze

Pokud fotografie skutečně zaslal advokát, jak tvrdí TV Nova, mohou být motivem peníze, které za ně buď chtěl, nebo skutečně od někoho dostal. Za to, že je zveřejní... „Proč by se tak choval advokát, proč by fotky nepředal orgánům činným v trestním řízení, není příliš logické. Jediné, co mě napadá, je, že to chce zobchodovat,“ uvedl bývalý elitní kriminalista Josef Doucha.

truchliicii.petr.k. ( 8. května 2015 08:31 )

zadejteheslo, ty budes jiste detektiv Babocka

prvosienka ( 5. května 2015 21:53 )

sexualnym podtónom&,.-:__????????? Čo tým myslia:_??????fotka nahej Klárky...fotené na Kramného mobile

zadejteheslo ( 1. května 2015 23:39 )

klon ganzanie a krucipisek2 je majitel nick jentakjen

zadejteheslo ( 1. května 2015 23:36 )

klone, jentakjen, pořád upozirňujeme na tvé "kapišto"

dingous ( 1. května 2015 19:01 )

babuš, vona asi myslela probačního...je to taková humanistka, ale většina veřejnosti už je bohužel naladěná jinak

Zobrazit celou diskusi