Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podivné chování Petra K.: Tajil před policií fotky nahé Klárky?

Autor: et, ljš - 
26. dubna 2015
05:00

Policie ukončila vyšetřování případu, který hýbe Českem, a vyšlo najevo, že Petr K. musel ve vězení podstoupit sexuologické vyšetření. Údajně proto, že u něj byly nalezeny podezřelé fotografie.

Ze spisu vyplývá, že se Petr K. snažil některé snímky z egyptské dovolené, na které zemřela jeho dcera a manželka, před policisty utajit. Z foťáku je smazal, netušil ale, že jsou kriminalisté schopní je zpětně vyvolat.

To potvrzuje i zdroj Blesku. "Na dovolené dělal většinu fotek on, ale policii se při výslechu snažil navést k tomu, že je dělala hlavně Monika, a podle toho mazal ty, které se mu nehodily," řekl.

Na dvou fotografiích je údajně zachycena Klárka v polohách, které se bez kontextu dají vyložit různě. Zřejmě právě kvůli těmto snímkům musel Petr K. na sexuologické vyšetření.

Před ním by Kramný mohl stanout poměrně brzy. Moravskoslezští kriminalisté totiž konečně případ uzavřeli a spis poskytli k nastudování advokátům.

Advokátka Petra K. Jana Rejžková ale popírá, že by součástí spisu byly jakékoli eroticky laděné fotografie, a za skandální považuje i sexuologické vyšetření, kterému se její klient musel podrobit. "Jde o dehonestaci mého klienta, protože nebyl žádný důvod. Závěr je takový, že nebyla shledána žádná sexuální porucha ani deviace," řekla Blesk.cz.

 

zadejteheslo ( 3. května 2015 20:19 )

Co?????????????

6010 ( 29. dubna 2015 07:38 )

Podle mého názoru je Kramný vrah a ještě k tomu úchyl.Vždyť mu to kouká z očí.Té jeho advokátce se divím, že se k tomu propůjčila, ho obhajovat.Asi jí dobře platí.Že má na takové lži žaludek, to nechápu.Nikomu se do kriminálu nechce, tomu věřím, tudíž on se nikdy nepřizná.Zatloukat,zatloukat, zatloukat.

tesarl ( 26. dubna 2015 23:51 )

 c.o.u.r.a

tesarl ( 26. dubna 2015 23:50 )

 Ty fotky určo fotila Monika, ta měla takový ambice furt se fotit jako ***. Chudák Kramnej je slušný hoch a smazal tu prasárnu. Stejně zabíjela Monika, všechny sny se ji podělaly, tak co s pokaděným životem a ke všemu za muže lempla. Narafičila to na něj pěkně, blbec za to zaplatí doživotím.

hofihofi ( 26. dubna 2015 23:15 )

Kdyby znicil celou kartu mel to jisty, jako treba prepsat hdd. Ale bylo by to napadne a ty fotky asi porno nejsou, uz nevedi co na nej hodit. A strach mit nemusis, ale nesmis v nicem litat.

Zobrazit celou diskusi