Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

U Kramného našli podivné nahé fotky: Musel na sexuologické vyšetření

Autor: haj - 
25. dubna 2015
13:57

Sotva byl případ Petra K. (36) uzavřen, vynořily se spekulace o tom, co obsahuje spis případu. Podle informací serveru TN.cz totiž Kramný, který je podezřelý z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) na dovolené v Egyptě, absolvoval měření sexuálního vzrušení. Také prý měl u sebe velice podivné fotografie.

Součástí spisu případu egyptské vraždy jsou odborné znalecké posudky. Kramný údajně kromě psychologických vyšetření podstoupil také vyšetření pomocí falometru. Tento přístroj měří genitální sexuální vzrušivost. Petr K. měl údajně reagovat v ojedinělých případech i na podivný sexuální obrazový materiál. 

V rámci vyšetřovaní se navíc u Kramného našly zvláštní snímky. Ačkoliv je podezřelý smazal, policie je dokázala rekonstruovat. "Na fotkách je jeden člen rodiny Petra Kramného v situaci, která je poměrně citlivá na zveřejnění. Pokud by například takovou fotkou disponovala média, bylo by nutné tuto fotku výrazně rastrovat. Pokud by vůbec byla uveřejněna," popsal fotografie server TN.cz. 

Moravskoslezští kriminalisté uzavřeli případ a spis již poskytli advokátům. Kramný dle závěrů vyšetřování předloni v létě na dovolené v egyptské Hurghadě zavraždil svou rodinu elektrickým proudem. Policie Kramnéhoobvinila z vraždy koncem loňského února. 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

treskyplesky1 ( 17. května 2015 05:44 )

Slovenský tisk upozornil na případ úmrtí muže, který zemřel po návratu z dovolené v Egyptě. Jeho dcera je přesvědčená o tom, že tam byl otráven. Za příčinu smrti se původně považovaly zdravotní problémy, které měl při plavání. Slovenská policie však rodině později oznámila, že muž měl v těle metanol, a zahájila trestní stíhání kvůli usmrcení. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/slovak-zemrel-pri-navratu-z-egypta-dth-/zahranicni.aspx?c=A130808_105315_zahr anicni_neh

dingous ( 26. dubna 2015 13:58 )

myslíš vyšetřovatele ? nebo státního zástupce ? nebo soudce ? nebo nějakou nb.cz ?

prycsvladou. ( 26. dubna 2015 13:46 )

http://www.novinky.cz/zena/styl/367241-monika-lewinska-clinton-mi-znicil-povest.html čubka se přiznala

cernykarkul ( 26. dubna 2015 03:45 )

neslysis i travu rust? Klarke neni videt oblicej pro skrytou retus, rodice koukaji jak koukaji, foti je nekdo kolemjdouci na pozadani

prvosienka ( 26. dubna 2015 02:12 )

Zobrazit celou diskusi