Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Petr K. nebude schopen resocializace, tvrdí odborníci: Navíc není vyloučené, že by čin zopakoval!

Autor: dce - 
8. prosince 2014
19:20

Petr Kramný, který tráví už téměř rok ve vyšetřovací vazbě, si tam ještě nějakou dobu posedí. A jestli se přece jen dostane ven, je téměř vyloučeno, že bude schopen se opět zapojit do společnosti. Alespoň to tvrdí JUDr. Klára Long Slámová na základě zkoumání znalců.

Podle serveru tn.cz bude vyšetřování smrti Moniky a Klárky u konce v březnu. A pak začne s Petrem K. soud – je podezřelý z vraždy své manželky a dcery během dovolené v Egyptě. Petr K. vše popírá, tvrdí, že byly obě otráveny a on jako zázrakem přežil. Jenže pitva tvrdí něco jiného.

Přesné detaily z posudků znalců nejsou známy, ale Klára Long Slámová, která obhajuje pozůstalé po Monice a Klárce, potvrdila nejhorší možné obavy – pokud to Petrovi K. přece jen projde, nebude se moci zařadit zpět do společnosti. „Ke konkrétnímu obsahu posudků bych se v tuto chvíli nechtěla vyjadřovat, nicméně z hlediska možností resocializace nejsou závěry znalců pro Kramného příznivé,“ uvedla v rozhovoru pro server popelky.cz.

Ovšem i pokud by si své odseděl a dostal se po letech na svobodu, vězení ho nijak nepotrestá, ani nepředělá. JUDr. Slámová dokonce uznala, že není možné vyloučit, že by Petr K. svůj čin zopakoval! Navíc dodala, že je možné, že se doba úmrtí Moniky a Klárky může posunout – zatím udávaná doba je minimální. Přesto jde o absolutně jiný čas, než který uvádí Petr K. Celý čin se tak posouvá o deset hodin dřív.

Video Zprávy: Důkaz o vraždě v Egyptě? Zlomí tohle Petru K. vaz? - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

 

 

truchliicii.petr.k. ( 11. prosince 2014 07:12 )

Kramny si uz neco vodsedel

russoo ( 9. prosince 2014 09:30 )

Když to tvrdíte, tak musíte být jistě očitý svědek, když "víte" že zabil děcko. A nebo máte nějaké důkazy. Měla by jste své svědectví tedy poskytnout policii a dát tím průchod spravedlnosti... v opačném případě nikoho nenapadejte a neurážejte jenom proto, že si to "myslíte"!!! Pravdou je že váš nick vám sedí.

russoo ( 9. prosince 2014 09:22 )

Možná ano, to je vedlejší, ale pořád tu jsou "soudy bez soudu". Ti odborníci pracují "jenom" s verzí, že čin spáchal a podle toho jsou zpracovávány posudky! To je ta zrůdnost, oni ho v posudcích rovnou označují za toho kdo to spáchal a tudíž to může podle nich znovu opakovat. Když by takto měli postupovat u všech obviněných a hovořit o nich jako o vinících tak se vracíme někam do středověku, kdy byl rozsudek jasný ještě dřív než byl údajný viník vůbec zadržen...

truchliicii.petr.k. ( 9. prosince 2014 09:15 )

P.K. dostane možná až pět let, v České republice je to hodně krutý

truchliicii.petr.k. ( 9. prosince 2014 09:09 )

Kdyby P.K. mel prachy jak O.J.Simpson tak by se z toho jeste dnes vylizal

Zobrazit celou diskusi