Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Smrt Moniky a Klárky Kramný ohlásil až po 10 hodinách! Na co čekal???

Autor: dce - 
13. listopadu 2014
14:55

Je to už rok a půl, co jsou Monika a Klárka po smrti, případ však dlouho stál na mrtvém bodě. Ovšem teď se objevily zcela nové a důležité informace! Trvalo totiž deset hodin od jejich smrti, než Petr Kramný ohlásil, že nedýchají.

„Ano, máme důkazy, že smrt Moniky i Klárky nastala nejpozději v odpoledních hodinách dne 29. 7. 2013, zřejmě ale byly mrtvé už od rána,“ uvedla pro Blesk.cz advokátka Klára Long Slámová. To znamená, že Petr K. oznámil jejich smrt až o deset hodin později – v půl čtvrté ráno 30. 7.! A pravděpodobně byly mrtvé už ve chvíli, kdy si od poslíčka přebíral vodu! 

Už dříve se spekulovalo, že Monika s Klárkou byly mrtvé mnohem dříve, než Petr K. uváděl. Slámová navíc potvrdila, že s tělem děvčátka se zásadně manipulovalo! „Snad jen uvedu, že pro obviněného nejsou výsledky psychologických a psychiatrických posudků pozitivní a mimo jiné prokazují motiv obviněného k zavraždění obou obětí tak, jak je od počátku uváděn ve spisovém materiálu a prokazován i dalšími důkazy,“ dodala Slámová. 

Video Zprávy: Důkaz o vraždě v Egyptě? Zlomí tohle Petru K. vaz? - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Slámová na tn.cz označila posun v době smrti Moniky a Klárky na dovolené v egyptském hotelu Titanic Palace za "nový, triumfální a zcela zásadní důkaz". Poukázala i na to, že Petr K. údajně "vydělával na smrti své ženy a dcery" a "za žádnou cenu nechtěl připustit, aby dědil někdo kromě něj". V médiích podle ní hrál zdrceného manžela a otce, z důkazů prý vyplývá, že se o zemřelé manželce vyjadřoval "strašným způsobem," upozornila Slámová. "Celý ten obraz, který je nyní ve spise, ukazuje osobu Kramného v tom pravém světle, v takovém, jaký skutečně je," útočila dál Slámová na tn.cz.

U Petra K. však patrně nebyla zjištěna žádná porucha, která by ho činila nezodpovědným za jeho jednání. Vyšetřovatelé ale k případu mlčí, mnoho detailů v celém případu je tak stále neznámých. Že Moniku a Klárku zabila elektřina, policisté zveřejnili na základě výsledků české pitvy. Dříve se spekulovalo o otravě. Tu však nadále Kramného advokátka nevylučuje. 

truchliicii.petr.k. ( 25. listopadu 2014 11:19 )

deset hodin s mrtvymi je hezka dovolena

truchliicii.petr.k. ( 24. listopadu 2014 10:38 )

hofi a vilon by mali ist spolu na pivo a nech zoberu aj tigresu. hops by sa z toho posral

egyptanka ( 15. listopadu 2014 16:11 )

prvosienka ( 15. listopadu 2014 00:43 )

tiež ma napadlo,že odkial tá istota,že zomreli 10 hodín pred časom,ako to Kramný oznámil...to češi po tak dlhom čase po pitve vedeli určiť nabeton?

prasulka ( 14. listopadu 2014 22:55 )

Zobrazit celou diskusi