Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nový svědek v případu Kramný: Češka, která byla na místě činu!

Autor: simao, ČTK - 
8. října 2014
15:32

Dnes prý vyslechli jednoho z nejdůležitějších svědků v celé kauze smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) na dovolené v Egyptě! Advokátka Petra Kramného prozradila, že se chystá na setkání se svědkem - Čechem, který byl přímo na místě činu! Tn.cz uvedlo, že šlo o ženu.

Advokátka obviněného Petra Kramného Jana Rejžková dnes ČTK prozradila, že ji čeká důležitý výslech. „Jde o osobu z Česka. Jediná byla v inkriminovanou dobu na místě. Jako jediná osoba se může vyjádřit k situaci, která na místě činu byla,“ tvrdila právnička. O koho jde, to však prozradit nechtěla. Jednalo se o delegátku cestovní kanceláře, se kterou byla rodina Kramných na dovolené, uvedl následně server tn.cz!

Ke smrti Moniky a Klárky došlo v noci z 29. na 30. července 2013 v hotelu Titanic Palace. V pokoji číslo 6343. Kramný tvrdil, že svou manželku a dceru našel ráno mrtvé. Jenže od února sedí ve vazbě, podle policie směřují důkazy k němu. Je obviněn z vraždy, spolu se svou advokátkou však Kramný opakovaně žádá o propuštění z vazby. Ani dnes mu to nevyšlo, Ústavní soud námitku proti vazbě zamítl.

Rejžková však prý takový výrok očekávala. Zvažuje, že k Ústavnímu soudu podá další stížnost. Svá očekávání podložila minulými zkušenostmi. „Je mi známo, že při první žádosti o přezkum je většinou rozhodnutí zamítavé. Nic mi nebrání v tom, abych proces zopakovala,“ uvedla.

I proti druhému rozhodnutí Okresního soudu v Karviné, který Kramného nechal ve vazbě, podala stížnost. Tou se bude zabývat Krajský soud v Ostravě. „Pokud dojde k jejímu zamítnutí, podám stížnost k Ústavnímu soudu,“ uvedla Rejžková ke kolotoči stížností.

Video Zprávy: Klárku zabilo maminčino objetí! Nová fakta z kauzy Petr K.! - Blesk TV
Video se připravuje ...

lalia ( 17. listopadu 2014 14:17 )

Stále nové a nové příběhy.Kdo to vymýšlí ? Pro zábavu bulváru ???? Proč se to neřeklo hned. Petr asi někde trádoval s jinou a přišel domů až za 12 hodin a už byly mrtvé.

japos22 ( 13. října 2014 18:51 )

Na místě činu? Asi schovaná pod postelí

truchliicii.petr.k. ( 11. října 2014 22:02 )

http://www.popelky.cz/prave-ted/k-ranni-kave-petr-kramny-zustava-ve-vazbe-asi-ne-bezduvodne.html

truchliicii.petr.k. ( 11. října 2014 21:51 )

PK straca na popularite, mozno stupne viacej jeho popularita vo vezenskom kolektive

truchliicii.petr.k. ( 11. října 2014 21:48 )

len aby nam tam vo vezeni ten chudak vrah neumrel. on je taka slaba natura

Zobrazit celou diskusi