Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Obviněný Petr K. (36): Egyptský soud mě osvobodil!

Autor: Etienne Bláha - 
2. srpna 2014
05:00

Nespravedlivá je podle obviněného Petra K. (36) jeho vazba kvůli vraždě Moniky (†36) a Klárky (†8). Tvrdí, že v Egyptě byl soudem osvobozen, přitom ve vyšetřovacím spisu o soudu není zmínka!

Už od svého zatčení Petr K. hlásá, že je nevinný. „Celé obvinění je nesmysl,“ vyjádřila se jeho advokátka Jana Rejžková.

Samotný Petr K.pak tvrdí, že už byl jednou zproštěn viny! „V Egyptě proběhl soud a na jeho základě jsem byl zproštěn veškerého podezření a propuštěn do Česka,“ řekl Zlínskému deníku.

Bez soudu?

Jeho tvrzení má ale trhlinu. Ve vyšetřovacím spise o tom není ani zmínka. „Žádný soud ohledně Petra K. v Egyptě neproběhl. Bylo to spíš jako, kdyby někdo byl prověřovaný a nebylo vzneseno obvinění,“ zpochybnila Petrova slova právní zmocněnkyně rodiny Moniky Klára Long Slámová.

Podklady na cestě

Kde se taková informace tedy mohla vzít? „Česká policie se o vyšetřování v Egyptě nezajímá, zjistila jsem si to sama. Soud proběhl koncem letošního května a papíry z něho jsou na cestě sem,“ řekla advokátkaPetra K. Jana Rejžková.

Video Zprávy: Jak plánoval Petr K. útěk! A stíhání Rychtáře po pitvě Ivety!? - Redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

la.ma ( 8. listopadu 2014 13:03 )

Helemese, Vilon alias princ Koloman alias Habsbursky alias doktor Dulac a pilot Von Stronhaim se tu vydává za ženskou ! No, tak to ti věříme každý slovo, podvodníku !Povídej si dál svoje bláboly, ty obhájce nevinných !

pqqa ( 31. srpna 2014 14:25 )

pcha, to je prddel

pqqa ( 31. srpna 2014 14:25 )

ty si myslis, ze neco umis?

pqqa ( 31. srpna 2014 14:25 )

to je obživa

pqqa ( 31. srpna 2014 14:24 )

to si píšeš jen ta pro radost?

Zobrazit celou diskusi