Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Téměř rok od úmrtí Moniky a Klárky: Blesk v pokoji smrti!

Autor: Etienne Bláha - 
28. července 2014
06:00

Kdo má na svědomí smrt Moniky (†36) a její dcery Klárky (†8) z Karviné v egyptské Hurghadě? Je vrahem obviněný otec rodiny Petr K. (36)? Tragédie mladé rodiny není ani po roce vyšetřena. Blesk navštívil pokoj, kde umíraly!

Přesně před rokem byla neděle, Monika, Petr a Klárka si užívali čtvrtý den u moře. Mamince s dcerou zbýval den života. Brzy ráno 30. července je našel otec podle svých slov mrtvé...

Reportéři deníku Blesk se po dvanácti měsících od neštěstí vydali na místo, ubytovali se ve stejném pokoji jako mladá rodina, pokoji smrti. Hotel Titanic Palace je obrovský. Tři podlaží, na každém přibližně 200 pokojů. Kolem bazénů je dalších 40 bungalovů. Najednou se v něm ubytuje na dva tisíce lidí.

Vedení hotelu odmítlo, že by pokoj po smrti Češek hned pronajalo dalším turistům. „Egyptská kriminálka pokoj zapečetila a tři měsíce tam nikoho nepustila. Hledali tam důkazy,“ popsal Blesku manažer Ashraf Hayda. Co si vyšetřovatelé odnesli, neví. „Verzi o smrti elektřinou nezmiňovali,“ dodal Hayda. Letos v březnu pokoj navštívila česká kriminálka. „Nikomu neřekli, co hledají,“ dodal Hayda.

Tady se to stalo

Pokoj 6343 je ve třetím patře, po otevření dveří vstoupíte do chodbičky. Vpravo jsou skříně, vlevo vchod do koupelny spojené s toaletou a rovně vstup do pokoje, kde jsou dvě široké postele. Na jedné z nich Monika s Klárkou umřely...

Video  Případ Petr K.: Exkluzivní rekonstrukce vraždy Moniky a Klárky!  - Tomáš Polák, David Malík, Etienne Bláha
Video se připravuje ...

2037930:full:true:true

gefi ( 5. srpna 2014 02:20 )

Kramný, Bartošová a trotl Rychtář už nikoho nezajímá.

truchliicii.petr.k. ( 31. července 2014 09:15 )

Zdravim vsetkych na nezamestnaneckej podpore a invalidnych dochodkoch. Praci cest!

romanetta ( 29. července 2014 10:47 )

Elektřina nemusí být rozeznatelná z běžné pitvy...kromě toho Kramný pořád vykřikoval, že jsou otrávení, tak se Egypt soustředil hlavně na to. Egypt dělá pitvy jen velmi zřídka a v době Ramadanu už vůbec ne. Proto ta pitva byla velmi zběžná - nicméně jistě pamatujete, že Eg. lékař, který těla prohlížel bezprostředně po nálezu řekl, že zemřely na jed, který se v Egyptě nesežene. To nebyla obhajoba, ale fakt, že těla byla v tak podivném stavu, že to neukazovalo na žádný dostupný způsob otravy.

prvosienka ( 29. července 2014 00:34 )

tiež ma to napadlo...veď lekári v Egypte nie su takí blbí,aby nerozoznali stopy po elektrine..

japos22 ( 28. července 2014 21:09 )

Ty potřebuješ hlavně léčit, důležitej blbe, když to máš všechno zjištěný a možná i přečtený

Zobrazit celou diskusi