Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petrovi K. zamítli žádost o propuštění: Bude rok po vraždě na svobodě?

Autor: shp - 
7. července 2014
18:28

Petr Kramný (36), kterého policisté obvinili z vraždy dcerky Klárky (†8) a manželky Moniky (†36), nepřesvědčil soud o tom, že by měl být propuštěný na svobodu. Nadále tak zůstává ve vazební věznici, odkud se nedostane minimálně do půlky léta, tedy do doby, kdy uplyne rok od děsivé vraždy, informoval web TN.cz.

O stížnosti na vazbu rozhodoval soud v Ostravě již 26. června. Jednání ale bylo neveřejné, a tak ho nemohl mluvčí soudu blíže komentovat. Serveru to nyní státní zástupce Vít Legerský potvrdil.

Kramný tak musí s další žádostí o propuštění z vazby počkat. „Pokud pan Kramný nepředloží nějaké nové závažné důkazy, může o propuštění z vazby žádat nejdříve 30 dní po posledním zamítavém rozhodnutí soudu, tedy 26. července,“ vypočítává Legerský.

Pokud tak učiní, předpokládá se, že rozhodnutí soudu bude nějakou dobu trvat. Z vazby by se tak teoreticky mohl dostat na přelomu července a srpna, tedy rok po smrti Moniky a Klárky.

.abcd.abcd. ( 9. července 2014 14:49 )

Ale vím, Kacotko moje milá, ale když jsem já ženská, pak je Kapsa taky baba. Však ty víš, že já se sem chodím jen pobavit a rozhodl jsem se být babou. Jo kdepak je Kikuška, ta se vždycky tak hezky na.sere a pak mi nepošle ani srdíčko, asi nechápe, že si dělám jen srandu. Chybí mi, ale měla by si najít nějakýho bejka, je ještě mladá a to není dobrý bejt sama. Není nad pořádnýho kance, co by ji pořádně projel.

.abcd.abcd. ( 9. července 2014 14:43 )

Nevím Kacotko, rád bych ti to řekl, ale nevím a obě dvě jsou mi u perdele.

kacota ( 9. července 2014 13:38 )

kacota ( 9. července 2014 13:38 )

Ľudia, neviete či sem chodí ešte montevideo, čo sa teraz prevliekla za nový nick athosporthosaramis či tak nejak ?? A či Laura666 už má to miminko alebo to bejby nosí 22 mesiacov ako slonica .. .

kacota ( 9. července 2014 13:34 )

Takže ty ovládaš všetko čo tu vypisuje lilinka-kikuška, ale nevíš, že kapsa je muž To je presne taká istá fintička jak s tým lužickosrbským Ł,ł

Zobrazit celou diskusi