Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blesk.cz předložil dopis Petra K. grafologovi: Co odhalilo jeho písmo?

Autor: shp - 
5. července 2014
05:00

Ve vazební věznici sedí Petr Kramný (36) od konce února, ale až nyní poskytl první rozhovor zpoza mříží. Magazínu Reflex napsal dopis, který Blesk.cz předložil grafologovi. Co prozradilo písmo a styl psaní o Kramném?

Kramný je podezřelý z dvojnásobné vraždy dcery Klárky (†8) a manželky Moniky (†36). Ty zemřely loni v Egyptě na dovolené za velmi záhadných okolností. Petr od začátku trvá na tom, že je nevinný.

Blesk.cz předložil dopis, který napsal Petr Kramný z vězení, k rozboru renomovanému grafologovi. „Je překvapující rozsahem a užitím hůlkového písma. Hůlkové písmo je znakem inteligentního, technicky myslícího člověka, který dokáže udržovat směr řádků i tvar písma,“ prohlásil Josef Burgr.

Nelze však říci, že člověk píšící hůlkovým písmem by nemohl selhat nebo se dopustit něčeho špatného. „Je to znak pevné vůle a osobní solidnosti. Když ale vznikne velký tlak, i charakterní člověk může selhat,“ dodal grafolog Josef Burger.

gaygenius ( 27. července 2014 18:50 )

Koukněte se na toto video http://www.youtube.com/watch?v=tVvNJrdV43k

pepatiso ( 14. července 2014 22:32 )

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/stopy/dilo/tvorba/1119-konkurencni-boj-nebo-politicka-objednav ka-soud-zakazal-skandalni-knihu-pod-zaminkou-pouziti-fotografie-z-budoucnosti-ktera-v-knize-neni-je- pravda-nekde-venku.htm

rastasan ( 8. července 2014 12:52 )

Nemusí mít neprůstřelné důkazy. Vazba se dává proto aby obviněný nemařil vyšetřování a neutekl. Je jen ve vazbě. Není odsouzený. Soudci stačí na vazbu i podzření z trestného činu. Kolik obviněných lidí už museli z vazby pustit.

jasnovidec01 ( 8. července 2014 12:38 )

mrdounberlusce nemá ženu,kdo by sním žil debilem

jasnovidec01 ( 8. července 2014 12:36 )

ty jsi kráva co?ukaž nám svůj ksift

Zobrazit celou diskusi