Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Petr Kramný plánoval vraždu malé Klárky, tvrdí advokátka Slámová

Autor: ljš - 
23. května 2014
11:07

Plánovaná vražda! To podle advokátky Kláry Long Slámové vyplývá z důkazů, které vyšetřovatelé proti Petru Kramnému shromáždili. Úmyslně a promyšleně ale podle ní nezavraždil jen svou ženu Moniku, ale také dceru Klárku.

Doposud se spekulovalo o tom, že vraždil-li skutečně Petr K., měl v úmyslu zabít pouze svou ženu. Dcera Klárka se podle této verze k vraždě připletla a elektrický proud ji mohl zasáhnout, například protože chtěla maminku zachránit nebo se jí v úleku chytla.

Advokátka Klára Long Slámová, která měla možnost seznámit se se spisem, protože zastupuje rodinu Moniky, toto ale rezolutně vyvrací. "Je třeba si uvědomit, že Petr Kramný byl obviněn z dvojnásobné vraždy, tedy úmyslného usmrcení své manželky a vlastního dítěte. Vraždy, která měla být dle dosud shromážděných důkazů spáchána po předchozím uvážení a detailní přípravě. Tím způsobem, že obě poškozené měl vystavit smrtelným účinkům elektrického proudu, a to úmyslným jednáním ve vztahu k oběma poškozeným. Smrt malé Klárky tedy dle důkazů ve spisu nenastala tzv. náhodou," řekla serveru TN.cz advokátka.

Slámová tak reagovala na ostrá slova maminky Petra Kramného Ireny, která v rozhovoru pro tentýž server zaútočila na svou dceru Lenku, která bratrovi jeho verzi o nevině nevěří. "On má hnusnou sestru, která kope proti němu," řekla. Podle zástupkyně pozůstalých by se takového očerňování měla zdržet.

.abcd.adbc ( 14. srpna 2014 17:03 )

nafta ( 25. května 2014 19:32 )

Advokátka Slámová v prípade nedokázania viny nech si pripraví peňaženku lebo Kramný ju za toto vyhlásenie vyzlečie z gatí.

vrtajzub ( 25. května 2014 14:39 )

vrtajzub ( 25. května 2014 14:39 )

vrtajzub ( 25. května 2014 14:38 )

Zobrazit celou diskusi