Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka Petra K. popsala návštěvy ve vazbě: Hlídají nás tři, asi se bojí, aby neutekl

Autor: ljš - 
21. května 2014
14:31

Denně se modlí a věří, že syna brzy propustí. Maminka Petra K. využívá se svým manželem každou možnost, aby mohla svého syna ve vazební věznici navštívit. Serveru TN.cz popsala, jak jejich schůzky probíhají.

"Jsou tam tři, nevím proč až tolik, jsme tam zamknutí, nevím proč, mají strach, že by utekl nebo nás někdo ukradl? My tam sedíme, je tam někdo, myslím si, že od kriminálky, a pak tam sedí další dva. Svačí, popíjejí kafíčko, my nesmíme nic. Člověk si tam nesmí vzít ani čistou vodu," postěžovala si v rozhovoru paní Irena s tím, že Petrovi nemůže ani nic přinést, protože při vstupu do návštěvní místnosti musí mít prázdné kapsy.

Se synem nemůže kvůli přítomnosti bachařů probírat vše, co by si přála. Baví se prý o obyčejných věcech. "Jak se má, co tam jí, jestli to bylo dobrý... Říká, že jo," popsala. Také prý mluví o fence čivavy, o kterou se teď starají právě Petrovi rodiče. "To je to jediné, co mu zůstalo z celé rodiny," řekla smutně.

Doufá, že jejího syna brzy propustí na svobodu. Naděje přitom v předchozích dnech vzrostly. Podle Kramného obhájkyně Jany Rejžkové byl totiž zrušen jeden ze dvou důvodů, pro které byl umístěn do vazby, a to obava z ovlivňování svědků. Změní se proto i podmínky návštěv. "Policista nám řekl, že naši schůzku už za 14 dní nebude hlídat," radovala se před několika dny paní Irena.

Video Evu z Ústí dusí exekuce a dluhy! Narozeniny Petra K. a zatčení úchyláka! - Blesk TV
Video se připravuje ...

morisejko ( 23. května 2014 05:52 )

Vitaj naspäť na blesku

zarazenyprd ( 22. května 2014 21:40 )

Asi dopadne jako údajný vrah Aničky Tomek. Prostě "nečekané" úmrtí, aby se důkaz neschopnosti policie zametl pod koberec.

ev_ita. ( 22. května 2014 14:16 )

Ukradl Olafovi baterii do auta, dráty ukradl v Chjundajce. Jednoduchý.

ev_ita. ( 22. května 2014 14:14 )

Šesticípá.

ev_ita. ( 22. května 2014 14:14 )

A pojede do Egypta do dovču.

Zobrazit celou diskusi