Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zvrat v případu Petra K.: Egypťané zadrželi v jeho hotelu traviče!

Autor: ljš, et - 
14. května 2014
16:26

Otrava, nebo vražda elektrickým proudem? Advokátka Petra Kramného (35) dnes šokovala, když prozradila, že podle pitvy provedené v Egyptě zemřely Monika (†36) a Klárka (†8) na dehydrataci organismu, která mohla být způsobená jedem. Policisté přitom podle ní zatkli traviče, který byl v hotelu v době, kdy k tragédii došlo.

"Mám informace, že egyptská strana má člověka, který je zadržen v souvislosti s manipulací s jedy v hotelu Titanic Palace v době, kdy paní Monika Kramná a Klára Kramná zemřely," řekla serveru TN.cz avdokátka Petra Kramného Jana Rejžková. Uvedla také, že požádala orgány činné v trestním řízení, aby to cestou mezinárodní právní pomoci prověřily.

Podle ní výsledky pitvy, která byla provedena den po smrti Moniky a Klárky přímo v Egyptě zcela vyvrátily teorii českých vyšetřovatelů, že by jejich vrah zabíjel elektrickým proudem, jak uvádí posudek vypracovaný v Česku. "Ty závěry jsou stejné, i tam je nález selhání srdce. Ale jako příčinu uvádí dehydrataci organismu. S tím, že egyptský lékař připouští, že mohlo dojít k požití jedu, který se změnil v chemickou látku dnes (na druhý den od úmrtí) nezjistitelnou. Pitva byla v patologii oddělení Red Sea," řekla Blesk.cz.

Do spisu byla podle Rejžkové pitevní zpráva doručena až poté, co bylo rozhodnuto o vzetí Petra K. do vazby. Žádá proto o jeho propuštění. "Již jsem tak učinila, podala jsem příslušný návrh a požádala jsem o zastavení trestního stíhání," vysvětlila.

deratizator ( 16. května 2014 21:36 )

tomu pavel-evo blbovi už za chvíli nebudou stačit čísla na nový nicky

deratizator ( 16. května 2014 21:35 )

se nám to trochu zamotalo :o)

zarazenyprd ( 16. května 2014 16:05 )

Ty bláboly o vraždě elektřinou si nechte pro individua s IQ hodnoty max. čísla mých bot.

lalia ( 16. května 2014 15:21 )

Kéž by to bylo pravda a došetřilo se to a nebyla to vina Petra Kr.Chudák Kramný,co ten si zažil.

dfghjk ( 16. května 2014 12:46 )

Ještě bys měl blesku přidat tu "Vrahen je zahradník", což je myslím poslední, kterou jsi ještě nenapsal.

Zobrazit celou diskusi