Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Výsledek razie v práci Petra Kramného: Drogy mu nikdo nepodstrčil, tvrdí policie

Petr Kramný je stále zaměstnancem nošovické automobilky. Sedí však ve vazbě
Petr Kramný je stále zaměstnancem nošovické automobilky. Sedí však ve vazbě  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: simao - 
21. dubna 2014
18:05

Petr Kramný je i nadále zaměstnán v nošovické automobilce, kvůli vyšetřování smrti Moniky a Klárky a uvalení vazby ho tam však již dlouho nikdo neviděl. Policie však kromě možné vraždy řeší i přestupek - na první pohled ne tak významný. JDe však o další ze střípků do celé kauzy. V Kramného skříňce v práci totiž našli loni v zimě policisté při prohlídce drogy. A nyní potvrdili: Nikdo je tam nepodstrčil. Co to znamená?

Když se Petr Kramný vrátil z Egypta do Karviné, nastoupil opět zpátky do práce. A neměl to rozhodně snadné. Lidé se na něj koukali skrz prsty. Loni před Vánocemi pak schytal další ránu - to když u něj ve skříňce našli policisté drogy.

"Razie kvůli drogám v Hyundai bývají. Když se najdou, zavolá se policie a udělá se s dotyčným test na drogy. Petrův nadřízený ale říkal, že to není nutné, a nechtěl ho nechat udělat ani test. Petr musel zajet sám na policii do Karviné, aby měl papír, že byl čistý, a někdo vůbec ty drogy začal vyšetřovat," sdělil nyní Aha! Petrův kamarád z práce.

Kramný se přitom loni v prosinci ke drogám přiznal: "Je pravda, že mi ve skříňce našli podstrčené drogy. Sám jsem to nahlásil na policii, rovnou jsem si tam nechal odebrat vzorky krve, vše bylo negativní." Podle informací Blesku mělo přitom jít o několik pytlíků marihuany.

Nyní policie případ uzavřela - jako přestupek. Drogy však Kramnému údajně nikdo nepodstrčil! "Vyšetřování neprokázalo, že by látku muži někdo podstrčil," řekl Aha! k nálezu drog mluvčí policie ve Frýdku-Místku Vlastimil Starzyk. Kramný tedy policii i veřejnosti lhal?

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

clownklonu ( 23. dubna 2014 10:08 )

Ty si svý přestavy sugeruješ a sám už věříš,že chanellinguješ.Kdo ti to věří,je stejnej ťuňťa jak ty.

morisejko ( 23. dubna 2014 09:42 )

presne tak joldh jedine, ze by kseft isiel vo velkom a malo to suvis. inac mi to pripada ako keby oznamili, ze mu nasli dve desitky piva v skrinke

morisejko ( 23. dubna 2014 09:38 )

nefantaziruj 1nostradamus1, hovoril som s monikou/dusou po jej smrti, vrah je PK

1nostradamus1 ( 23. dubna 2014 07:23 )

celá záležitosť je veľmi spletitá, v zásade, PK nie je vrahom svoje manž. a ani dieťaťa, dotyčná spáchala v e čin, kt. chcela čosi dokázať, dopadlo to tak, že už sa z toho nedostala a umrela, dieťa , žiaľ netušilo nič, nešťastnou náhodou umrela tiež, PK s tým ( rozumej úmrtím ženy a dieťaťa) nemá nič spoločného... polícii sa nepodarí dokázať vraždu, bude sa ale snažiť našiť mu to za každú cenu, súd bude mať ale vážne problémy to akceptovať, a aj keď bude PK odsúdený za 2xvraždu, a plánovanú, PK je nevinný, k spletitosti prípadu " pomohla" zlá politická situácia v tom čase v egypte, a neschopnosť českých orgánov zúčastniť sa policajného vyšetrovania v egypte

zarazenyprd ( 23. dubna 2014 06:39 )

Neschopná policie nemá žádné důkazy. A jak se říká:"V nouzi nejvyšší čert i mouchy lapá"

Zobrazit celou diskusi