Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohřeb maminky Moniky: Nesmí ji uložit k dceři a vnučce!

Autor: Jiří Krušina, Etienne Bláha - 
14. dubna 2014
06:36

Nesmí být uložena do hrobu k dceři a vnučce! Eva N. (†67), maminka Moniky (†36) a babička Klárky (†8), které podle policie zavraždil otec rodiny Petr K. (35), bude muset spočinout na jiném místě.

Po údajné vraždě jediné dcery a vnučky, z níž je obviněn Petr Kramný, přišel minulou středu Erich N. i o svoji manželku Evu. Tolik ran osudu těžko zvládá, s organizací pohřbu mu pomáhají synové Radmil a Martin. „Do hrobu k Monice a Klárce ji zřejmě neuložíme,“ potvrdil Blesku právě Martin. Problémem jsou české předpisy o pohřebnictví. „Zákon stanovuje tzv. tlecí dobu minimálně na 10 let. Během ní nelze do hrobu znovu pohřbívat,“ uvedl Julius Mlčoch, ředitel Pohřebního ústavu hlavního města Prahy.

Uloží tam urnu?

Jedinou možností je zpopelnění, urna by do hrobu k Monice uložit šla. Rakev ale ne. Pokud by byl hrob původně vykopán jako tzv. prohloubený – dostatečně hluboký – a nad všemi rakvemi by bylo aspoň 1,20 metru zeminy, spočinuly by všechny společně. Jenže při pohřbu zavražděných se naskládaly rakve na sebe a místa pro třetí schránku je už málo.

Místo jinde

„Vlevo vedle hrobu holek je volné místo. Vpravo je k prodeji dokonce nachystaný celý náhrobek,“ prozradil karvinský hrobník možnost, že by Eva N. spočinula hned vedle své jediné dcery.

Video Pohřeb tchýně Petra K: Proč přijela kriminálka? - David Vaníček, Karel Dlabač
Video se připravuje ...

ipsace ( 14. dubna 2014 20:36 )

Jediný, kdo je reálný v rodině Kramných, je sestra PK a Radmil, bratr Moniky. Smrt dohnala matku, ale měl "odejít" vrah. Zřejmě vraždil PK. Sám PK mluvil o namíchané cole, do které mohl přidat sedativa a uspat holky, jež přeci tak milovaly drinky ! Pak je mohl snadno zabít elektřinou. Udělalo se mu z toho zle, tak se pozvracel. To se mu potom hodilo a poslal mikinu se zvratky českým policistům. Skočil si po činu pro sodu do baru v hotelu, aby zapil kyselost a zápach zvratků. Uklízeč Egypťan či jiný muž z nižšího personálu náhodou bleskově využil odchodu PK do baru - ulevil si uvolněním svých pohlavních buněk (spermií) na blonďatou Moniku směrem k její pochvě. Proto pak PK řekl, že po návratu z baru Monika už neměla kalhotky. To se PK hodilo : kalhotky dole, výron semene všude kolem a možné Egypťanovy otisky u holek. Egypťan ale zjistil, že je Monika mrtvá, tak včas zmizel. Viděla ho zřejmě pokojská a udala řediteli. Ten v panice ze strachu o ztrátu klientely z Evropy (ztráta miliónů) nechal fofrem uklidit všude vystříkaný ej_kulát, tj. celý pokoj. Nikdo by přeci do hotelu "nechtěl" jezdit, když tam "znásilňuje" personál Evropanky, že ? Milionář-ředitel se asi dohodl s eg.policií, aby případ ututlala. Za peníze, zvláště v Egyptě, prý jde vše. Petrovi pomohla fůra náhod Ale jiná náhoda ho jednou dožene ... I když lze chápat, že prý hysterická, sebestředná, namyšlená, uzurpátorská Monika byla nesnesitelná, vraždou se to neřeší.

modraruze123 ( 14. dubna 2014 20:05 )

Tak vy tady v kavarnach ,pestujete prasata , asi nejaky vzacny odrudy ,to se jen tak nevidi, asi nejaka specialitka

tigruska ( 14. dubna 2014 19:38 )

Hele, ale fakt by sis pro nějaký ty pilule měla skočit, jsi evidentně dost na hlavu.

quo.vadis ( 14. dubna 2014 19:09 )

Dám si bacha.

tigruska ( 14. dubna 2014 19:07 )

Jentakjen přece... sice chodí pod tisíci převleky jako tigress, velitel, abcd, tigrusska, hofl atd., ale pořád je to ona, kdo tu píše ty haldy nesmyslů a útočí na vše co se hýbe

Zobrazit celou diskusi