Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Mrtvá matka Moniky: Prosila Zemana, ať pustí Petra K.

Autor: lvi - 
12. dubna 2014
05:00

Jsou do tři dny, kdy zemřela maminka tragicky zesnulé Moniky (†36) a babička Klárky (†8) Eva (†67). Jedna z těch, která věřila, že její zeť Petr K. (35) Moniku i Klárku nezabil. Byla o tom tak skálopevně přesvědčena, že už během nuceného pobytu Petra v Egyptě adresovala dopis s žádostí o pomoc prezidentovi Miloši Zemanovi.

Její dopis si vzal tehdy na starost ředitel zahraničního odboru Kanceláře prezidenta republiky Hynek Kmoníček, který se snažil tíživou situaci paní Evy zmírnit. „Věřím, že Egypt nenalezne důvody pro prodlužování pobytu Vašeho zetě v zemi,“ uvedl tehdy Kmoníček.

Konkrétní kroky ale paní Evě v rámci protokolu nemohl nabídnout. Po třech měsících byl ale koncem října Petr K. Egypťany propuštěn a vrátil se domů do Karviné. Nicméně je jasné, že kromě jejího manžela Ericha měl zeť Petr K. podporu právě i v Evě, která věřila, že zeťák by tak hrůzného činu nebyl schopen. Ostatně i proto se možná s manželem dohodli, že dědictví Moniky se vzdají právě v jeho prospěch.

Jediný z rodiny Moniky, kdo byl od začátku vůči Petrovi podezřívavý byl bratr zesnulé, Radmil. "Já jsem si přál, ať se chová adekvátně k tomu, co se stalo. Vadí mi jeho nynější styl života,“ řekl kdysi Radmil a dodal, že dědictví po Monice si na rodičích doslova vynutil.

ipsace ( 14. dubna 2014 20:37 )

Jediný, kdo je reálný v rodině Kramných, je sestra PK a Radmil, bratr Moniky. Smrt dohnala matku, ale měl "odejít" vrah. Zřejmě vraždil PK. Sám PK mluvil o namíchané cole, do které mohl přidat sedativa a uspat holky, jež přeci tak milovaly drinky ! Pak je mohl snadno zabít elektřinou. Udělalo se mu z toho zle, tak se pozvracel. To se mu potom hodilo a poslal mikinu se zvratky českým policistům. Skočil si po činu pro sodu do baru v hotelu, aby zapil kyselost a zápach zvratků. Uklízeč Egypťan či jiný muž z nižšího personálu náhodou bleskově využil odchodu PK do baru - ulevil si uvolněním svých pohlavních buněk (spermií) na blonďatou Moniku směrem k její pochvě. Proto pak PK řekl, že po návratu z baru Monika už neměla kalhotky. To se PK hodilo : kalhotky dole, výron semene všude kolem a možné Egypťanovy otisky u holek. Egypťan ale zjistil, že je Monika mrtvá, tak včas zmizel. Viděla ho zřejmě pokojská a udala řediteli. Ten v panice ze strachu o ztrátu klientely z Evropy (ztráta miliónů) nechal fofrem uklidit všude vystříkaný ej_kulát, tj. celý pokoj. Nikdo by přeci do hotelu "nechtěl" jezdit, když tam "znásilňuje" personál Evropanky, že ? Milionář-ředitel se asi dohodl s eg.policií, aby případ ututlala. Za peníze, zvláště v Egyptě, prý jde vše. Petrovi pomohla fůra náhod Ale jiná náhoda ho jednou dožene ... I když lze chápat, že prý hysterická, sebestředná, namyšlená, uzurpátorská Monika byla nesnesitelná, vraždou se to neřeší.

tigruska ( 14. dubna 2014 12:22 )

Prasata se předvedli? Ci ta hrubka dutino?

tigruska ( 14. dubna 2014 08:48 )

Jasně, kavárna v čele s Tigress až na to, že tu celý večet nikdo z nich, včetně mně nebyl. Nech se vyšetřit, obludo paranoidní

venca.z.pokratic ( 14. dubna 2014 00:28 )

Nejvíc diskutovaný. Samej ouchyl.

lysohlavek02. ( 14. dubna 2014 00:12 )

. . ...jojone ty smradlavej invalidní kriple ty seš tady v mým převleku??.. ..nech si vyměnit pleny ty invalidní dobytku smrdíš i přes monitor!!

Zobrazit celou diskusi