Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

První krok advokátky Petra Kramného: Na zeď kanceláře si vylepím pavouka vztahů

7. dubna 2014
13:34

Nová advokátka Petra Kramného poodhalila taktiku obhajoby. Jana Rejžková v rozhovoru pro denik.cz prozradila, že povede vlastní vyšetřování případu, pokud to bude nutné, vypraví se s celým týmem do pokoje smrti a nejen pomocí vztahových pavouků se pokusí rozmetat důkazy policie.

Zlínská advokátka před týdnem v roli obhájce nahradila na žádost rodiny Petra Kramného právníka Jaromíra Richtera. Kramný je obviněný z vraždy své manželky Moniky a dcery Klárky elektrickým proudem. Sám ale stále tvrdí, že je nevinný a jeho holky byly otráveny. To ale pitva jasně vyvrátila.

Dokázat jeho nevinu je nyní na Rejžkové a nebude to jednoduchý úkol. Policie si je svými důkazy jistá. „Vyvstane-li potřeba, provedu vyšetřovací úkony i v Egyptě, tedy na místě činu. Samozřejmě i se svým klientem a se svým týmem. V případu Petra Kramného hodlám činit i vlastní vyhledávání, k čemuž mě opravňuje trestní řád,“ řekla serveru denik.cz bez dalších detailů, aby neprozradila celou strategii. Dodala jen, že do Egypta se chystá pouze v případě, že by to bylo součástí obhajoby.

Do té doby chce každý výslech Petra Kramného podrobit důkladné analýze a zpracuje si časovou osu pobytu rodiny v Egyptě. „Ve výsledku se může stát, že má kancelář bude polepena fotografiemi rodiny Kramných. A také budu tvořit „pavouky" vztahových věcí a výňatků ze svědeckých výpovědí, ostatně tak, jak činím i v jiných případech,“ uvedla.

Celý rozhovor s advokátkou Janou Rejžkovou najdete ZDE>>

Monika před smrtí trpěla depresemi. Stál za nimi potrat? Podívejte se na Bleskové zprávy:

Video Zprávy: Deprese a potrat? Trápení Moniky K. před vraždou! - Blesk TV
Video se připravuje ...

mamasamsam ( 8. dubna 2014 21:56 )

Bože můj na co si to hraje? "CI 5".

essiele ( 7. dubna 2014 19:31 )

mozno original ale ako prisla tak odišla

essiele ( 7. dubna 2014 19:29 )

Už som chcela ísť, niektorí mi akoby nerozumeli SJ preto písem aj v Cj,prip. xenofobia voči Slovákom, ja neviem či si tu bola ale Slintavka ako klon bola zábavna. Proste k téme absolutne nic, ale tu narobila rodeo väčšie ako Janina či Jentakjen.Niečo ako vrtajka ta je tiež zábavná, aspon pre mna

ninga ( 7. dubna 2014 19:28 )

pavouk je fajn, teď jen kdo postoupí do finále o zlatou mříž

essiele ( 7. dubna 2014 19:16 )

podobná bola slintavka mne je uplne jedno z ktorej skupiny je ale je s nou prca

Zobrazit celou diskusi