Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vítězství Petra K. na dosah? Policie neví, jak přesně Monika s Klárkou zemřely

Autor: lvi - 
4. dubna 2014
11:19

Objasnit smrt dvou Češek v Egyptě je od začátku oříšek. Původní verzi o otravě prudkým jedem policie vyvrátila. Až po měsících, kdy hlavního podezřelého, manžela Moniky a otce Klárky, Petra K. obvinili a poslali do vazby, policie řekla, že byly zabity elektřinou. Ale to zřejmě to jediné, co vyšetřovatelé vědí! Uvedl to státní zástupce Vít Legerský.

Policisté tápou a prosí egyptskou stranu o pomoc s vyšetřováním. A to je voda na mlýn obhajoby! Vyšetřovatelé sice uvedli, že Moniku Kramnou a její dceru Klárku během dovolené v Egyptě zabila elektřina. Tvrdili také, že mají důkazy, že to udělal Petr Kramný, podle všeho jde ale zatím jen o hypotézu, která nahrává Kramnému tvrzení.

"V podstatě se pokoušíme najít odpověď na otázku, jak přesně mohl proběhnout skutkový děj. Musíme udělat vše pro to, abychom našli co nejvíce odpovědí," uvedl pro Český rozhlas žalobce Vít Legerský.

Kauza Kramný v Bleskových zprávách:

Video Zprávy: Bude Petr K. platit miliony rodině za utrpení? - Blesk.tv
Video se připravuje ...

Rejžková důkazy z Egypta napadne

Už včera přitom advokátka Petra Kramného Jana Rejžková uvedla, že uvažuje o tom, že napadne důkazy sebrané v Egyptě. S tím, že tamější policie zřejmě nepostupovala tak, jak měla.

Sám Petr Kramný, který je už několik týdnů ve vazbě, neustále trvá na své nevinně a příčinu smrti Moniky a Klárky spatřuje v otravě.

merlina29 ( 6. dubna 2014 18:41 )

Ne ne,ten se dostane ven!!Neudělal to.

danuska555 ( 5. dubna 2014 21:50 )

hele, za ty prachy ...

danuska555 ( 5. dubna 2014 15:57 )

Treba nemohl, nebo nechtel !

fionora ( 5. dubna 2014 15:16 )

Proč nezavolal lékaře a čekal až byly studené.

ninka64 ( 5. dubna 2014 13:17 )

A ty jsi z rodiny debilů!!!!

Zobrazit celou diskusi