Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Psycholog o podezřelém z vraždy Moniky a Klárky: Petr Kramný mění taktiku!

Autor: oj - 
4. dubna 2014
05:02

Měl jsem idylické manželství, nechal se slyšet Petr Kramný z vazby. Že by už zapomněl na nahrávku, kterou nahrál týden po smrti Moniky a Klárky? Podle psychologa jde o účelový způsob sebeobrany.

Chorobný žárlivec, diktátor, narcis, Monika byla v jeho očích potvora, která si nezaslouží nic dobrého. Tak před třemi týdny analyzoval psycholog Jiří Jelen Petra Kramného z nahrávky, kterou namluvil týden po úmrtí své rodiny.  „Z té zpovědi až mrazí,“ řekl i zkušený soudní znalec.

Stejně jako když schytal kritiku expertů za to, že neprojevuje žádnou lítost a druhý den se na kameru rozbrečel, Kramný znovu otočil.

Miliony pro rodiče Petra K.? Podívejte se na Bleskové zprávy!

Video Zprávy: Bude Petr K. platit miliony rodině za utrpení? - Blesk.tv
Video se připravuje ...

Zřejmě ve vazbě zapomněl na několikaminutový záznam z Egypta. "Nic nenaznačovalo tomu, že by se měli rozvádět. Jsou to nesmysly," vzkázal Kramný po své nová advokátce Janě Rejžkové televizi Nova. 

Psycholog Jiří Jelen má ale jiný názor. "Nahrávka rozhodně nesvědčila o harmonickém manželství. Je to účelový způsob sebeobrany," řekl Blesk.cz.

Video Exkluzivní rozhovor s novou advokátkou Petra Kramného. - Blesk - Slávka Červená
Video se připravuje ...

podlesni ( 6. dubna 2014 16:57 )

No, pan advokát na mě působil lepším dojmem. Nevím, proč si paní Kramná myslí, že tato paní bude lepší, spíš to bude Kramné stát balík peněz se stejným výsledkem!!!!

cinderella1 ( 6. dubna 2014 15:09 )

Inteligenci způsobuje parazit Vědci objevili jednobuněčný organismus, který parazituje na lidském těle a do značné míry ovládá naše vědomí a pravděpodobně i část nevědomí. Prvoka nejprve považovali za neškodného "hosta" lidského organismu, nyní přicházejí se znepokojivými závěry. Na možnost, že inteligence druhu homo sapiens souvisí s parazitální mutací, upozornila loni na podzim neurovědkyně April Ripleyová, působící v londýnském Institutu kognitivních neurověd. Postřeh Ripleyové, publikovaný v britském odborném časopise The Psychologist, tehdy vědci odmítli. Její nadřízení označili v následujícím vydání její úvahu za "bizarní hříčku". Nyní však Ripleyová nabídla důkazy, které budou v dubnu publikovat přední vědecká periodika již jako ověřená fakta.

cinderella1 ( 6. dubna 2014 14:54 )

Mozna, ze doplatila prave na to, ze se s nim rozvest chtela.

cinderella1 ( 6. dubna 2014 14:52 )

Tak pan Kramny je z toho vseho podle jeho nove obhajkyne zmateny a neni si jisty ...hmmmmmmmm 

beladona ( 6. dubna 2014 00:41 )

Ahoj tigress, nic ve zlém, nepotřebuješ esotericky zaměřené lidi, ale psychiatra.Objednej se co nejdřív, to myslím naprosto vážně. Přeju ti hodně zdaru v léčení

Zobrazit celou diskusi