Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vražda Češek v Egyptě: Petr prohledával mobil mrtvé Moniky (†36)!

Autor: Etienne Bláha - 
24. března 2014
05:15

Manipuloval Petr K. (35) obviněný z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) s důkazy? V Egyptě prohledával mobil své ženy a volal na čísla z jejího seznamu. Hledal případnou nevěru?

Reportérům Blesku přiznal svou žárlivost už během tříměsíčního zadržování v Hurghadě. „Monika má v mobilu čísla, o kterých nevím, čí jsou,“ láteřil tehdy. Nakonec se osmělil a jedno číslo vytočil. „Zjistil jsem, že to je pán, s nímž jsme kdysi probírali koupi pozemku,“ řekl potom.

Neumějí číst

Že mobil Moniky každý den používal, Petr K. nepopíral. „Psaly mi na něj ženské, co se s ní znaly,“ chlubil se.

Jak je možné, že mu egyptská policie telefon nezabavila. „Někteří z nich neumí ani číst,“ vysvětlil nepochopitelný postup jeden z egyptských taxikářů. Petr K. tak mohl do libosti prohlížet a mazat SMS zprávy, které by, pokud je opravdu vinný, kazy ve vztahu a případný motiv vraždy dokazovaly.

Utíkala z domu

Česká policie jako motiv zabití rodiny elektřinou uvádí právě žárlivost. „Koukal jsem se jí na facebook, jak mi to Monika dovolila,“ přiznal Petr K. ve výpovědi. Navíc se provalilo, že Monika utíkala po hádkách z domu a vypínala svůj mobil, pro Petra K. i dceru pak bývala podle rodinného přítele i půlden nedostupná. Chtěl Petr K. z mobilu zjistit, zda ji někdo chlácholil?

Video Mrazivý telefonát Petra K. mámě: Jak oživoval mrtvou dceru... - Tomáš Polák, Ivana Žáková
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

petrkramny.vrah ( 29. března 2014 07:55 )

petrkramny.vrah:ČAU LIDICKY, UDĚLAL JSEM TO ELEKTRINOU A PAK JSEM DO NICH NALIL SVINSTVO Z NASI FABRIKY. BOHUZEL MI NA TO PRISLI. SKODA, CHTEL JSEM ZACIT NOVY ZIVOT. DECKO NEBYLO MOJE A TA KUR.VA MI ZAHYBALA FURT. NO NIC - S KLUKAMA POLICEJNIMA SI ZAJEDEME NA DOVČU A PAK UZ ME TADY CEKA JEN VEZENI. PREJ DOSTANU 12-15 LET TAK ZA VZORNE CHOVANI BUDU ZA 5 LET DOMA! TO UJDE NE? VAS PEŤA KRAMNEJ

vrtajzub ( 26. března 2014 15:29 )

veľmi zaujímavéééé čítanie, dakujem pavlíku

vrtajzub ( 26. března 2014 15:28 )

zaujímavééééééé

vrtajzub ( 26. března 2014 15:27 )

vrtajzub ( 26. března 2014 15:26 )

Tu je veseloooooooo

Zobrazit celou diskusi