Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodinný přítel o hádkách Kramných - Monika řekla Petrovi: „Ňoumo!“

Autor: lvi - 
23. března 2014
17:55

Petr K. (35) na svoji ženu žárlil. A nebylo divu. Když mu v práci jeden kolega ukázal její druhou tvář na snímcích, které ji zachycovaly spoře oděnou, doslova běsnil. Jako kdysi, když ho Monika (†36) zostudila před kamarádem a nazvala ho ňoumou!

Své o tom ví i jeden z kamarádů Petra Kramného, který s ním také pracoval v nošovické automobilce. „Jak už jsem vám jednou řekl. Naše rodiny spolu občas chodily ven. Posedět nebo na večeři. Petr byl spíše introvert, rozhodně nebavil celou společnost, ale byl přátelský. Monika byla vůdčí osobnost, taková energická. Občas si ho dobírala, že je takový „ňouma“. On jí na to něco řekl a Monika to občas neustála a odešla neznámo kam. Když ji potom volal, měla třeba i vypnutý mobil,“ popsal Blesku Petrův kamarád jednu ze situací, které byl osobně přítomen.

Klárka napospas hádkám?

Jediný, kdo odnášel podobné scény, byla dcera Kramných Klárka (†8). S tou pak většinou zůstával sám Petr Kramný. „Po zmíněném incidentu jsme zůstali sedět s mojí přítelkyní, Petrem a Klárkou. Té z toho bylo smutno a Petr ji utěšoval a objímal. Říkal jí, že to s ní nemá nic společného a že může mamince zavolat. Monika ale nezvedala a z toho byla Klárka smutná,“ uvedl rodinný přítel s tím, že situace, kdy Monika nebyla k zastižení doma ani na mobilu se tu a tam stávaly.

Jinak ale v životě Petra a Moniky převažovaly spíše růžové barvy. Podle jejich kamaráda výše zmíněné skutečnosti nelze zas až tak přeceňovat. „Měli poměrně normální manželství. Petr obě své holky fakt miloval, to bylo vidět na každém kroku. Rád se s nimi i ukazoval. Když šli nakupovat, tak jedině všichni spolu. Když jsme je s přítelkyní vytáhli ven přes den, přišli také všichni,“ zavzpomínal rodinný přítel a kolega Petra z nošovické automobilky.

Petr Moniku miloval a odpustil by jí všechno!

Pro Blesk.cz připomněl i jejich seznámení. „Jednou mi Petr říkal, jak se poznali. Bylo to na jedné z diskoték v Českém Těšíně a oslovila ho Monika. O to se občas z legrace přeli, jelikož Monika říkala, že ji oslovil tehdy Petr. Každopádně Petr Moniku moc miloval a dokázal jí odpustit všechno. I její výbušnost nebo i uzavřenost. On byl fakt tolerantní,“ zmínil.

To dokládá i skutečnost, že Petr nakonec přešel i krutou facku v podobě zjištěných lechtivých fotek Moniky a odhalením jejího druhého života. „Když se tenkrát provalily ty fotky, začal si Moniku více hlídat, ale ne nijak chorobně, jak se popisuje. Byl to kliďas, i když ty fotky ho rozčílily. Možná spíš ta forma, jakou to zjistil.Poslal mu to totiž nějaký kolega od nás, který to na internetu našel. Cítil se trapně, když přišel do práce. Ale kluci mu Monču chválili a někteří, podle mne, i záviděli,“ uvedl.

Dovolená…

Rodinný přítel, který odmítl být jmenován, ale jehož totožnost redakce dobře zná, se rovněž vyjádřil i k době těsně před osudnou dovolenou. „Není pravda, co říkaly takzvané kamarádky Moniky, že se měli rozcházet. Byli v pohodě a dokonce si myslím, že od Vánoc se snad bavili o dalším dítěti, takže i ty fotky nakonec Petr s mlčením nějak přešel. Žádné výkyvy nálad Petr před dovolenou neměl. Vím, že se všichni těšili, i když je pravda, že Petr chtěl jet tentokrát jinam. Přemýšlel o Alpách nebo Tatrách, co si vzpomínám.“

essiele ( 29. března 2014 19:06 )

….oooO………….. …..(….)…Oooo… ……)../…..(….)…. …..(_/…….)../….. ……………(_/……. … I WAS ………… ………. HERE ……

moniii ( 25. března 2014 06:30 )

MOnika od pohledu bohuzel vypada jak naivni "slapka" co se necha utahnout na varene nudli o tom jak je krasna...Kramny, jednoduchy, radoby namakany chlap, co se jaksi nevyporadal s tim, ze kolem Moniky jsou jiny muzi a ji to dela holt dobre...Co ale nepochopim, ze by zabil svou dceru. Ze by ze zarlivosti jednu flaknul Monice, no, budiz, takove vrazdy se stavaji od doby Rima, ale vlastni dite?

zarazenyprd ( 24. března 2014 19:16 )

. 1) Kramný miloval svou dceru do doby, než uviděl fotky manželky a na jejich základě dal udělat test DNA, zda jeho údajná dcera je jeho. A základ tragédie byl na světě. 2) Monika nabízela Klárku egyptským pracháčům k sexu a pak je začala vydírat. A nabobové místo aby platili této pasačce se rozhodli se jí zbavit. Na Klárce se nenašly žádné modřiny, protože byla od maminky vycvičená a líbilo se jí to. Kramný jako uznávaný blb byl ponechán napospas lůze, ať se na něm vyřádí. 3) Pavel219 je biologický otec Klárky, počaté v kopřivách za kulturákem a tudíž se snaží "moderovat" tuto diskuzi, samozřejmě na úrovni své inteligence (hulvátství, tapety).

danuska555 ( 24. března 2014 17:07 )

Pry mu rikala, noumo, debi.le a mozna i cur.k. !!

danuska555 ( 24. března 2014 17:04 )

On je ale nemiloval,ale kdyby byl opravdu, zdrcen, tak se chova jinak a proziva emoce, smutek, litost! Ovsem u Petana to nehrozi, je to cynik !

Zobrazit celou diskusi