Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

PITVA vs. VÝPOVĚĎ: Co může dostat Kramného do basy

Autor: lvi, vlb - 
21. března 2014
14:27

Petr Kramný (35), který čelí obvinění z vraždy své manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) má podle právníků závažný problém. Ten spočívá v zásadním rozporu jeho výpovědi a výsledkem pitvy, respektive ve faktu, že na své verzi tvrdošíjně trvá.

Vyšetřovatelé a pitevní zpráva tvrdí, že Monika s Klárkou zemřely následkem úrazu elektrickým proudem. To ale vytrvale odmítá Petr Kramný s tím, že ženy byly v Egyptě otráveny. Podle renomovaného právníka Josefa Lžičaře bude mít právě s touto verzí Kramného obhájce Jaromír Richter zřejmě největší problém.

„Pokud si pan Kramný stojí za tím, že čin nespáchal a je nevinný, tak advokát musí zastávat toto stanovisko. Osobně vidím velký problém rozpor v tom, co bylo příčinou smrti.  Prvopočátek byla otrava, což vypustil sám pan Kramný. Policie to nekomentovala a až nedávno přišla se svým závěrem, který je zcela jiný – elektrický proud. Pro advokáta je směrodatná lékařská zpráva, co bylo příčinou smrti. Od ní musí odvíjet obhajobu. A kvůli té otočce v příčině smrti právě vidím pro obhajobu slabší místa,“ uvedl pro Blesk.cz Lžičař.

Kramný může jít sedět i bez přímých důkazů!

Podle Lžičaře navíc nemůže Kramný a jeho advokát spoléhat na absenci přímých důkazů. „Policie obviněného dosud důkladně sledovala a pravděpodobně shromažďuje nepřímé důkazy. Soud totiž může shledat obviněného vinným i na základě nepřímých důkazů, které tvoří souvislý řetěz a vyvrací jakoukoli možnost jiných závěrů. Bude to pro policii ještě hodně práce, ale to ji může motivovat,“ uzavřel Lžičař pro Blesk.cz.

Podívejte se na videa o Petru K.:

Video  Petr K. se ve vazbě zhroutil! Víme, kvůli čemu!  - Etienne Blaha, redakce
Video se připravuje ...

 

 

momoko ( 23. března 2014 18:01 )

a opět hrubky v článku

ipsace ( 22. března 2014 16:06 )

PK mluvil o namíchané cole, do které mohl přidat jiný nápoj se sedativy a uspat holky, jež přeci tak milovaly drinky ! Pak je mohl snadno zabít. Udělalo se mu z toho zle, tak se pozvracel. To se mu potom hodilo a poslal mikinu se zvratky českým policistům. Skočil si po činu pro sodu do baru v hotelu, aby zapil kyselost a zápach zvratků. Uklízeč Egypťan či jiný muž z nižšího personálu náhodou bleskově využil odchodu PK do baru - ulevil si uvolněním svých pohlavních buněk (spermií) na Moniku směrem do její pochvy. Proto pak PK řekl, že po návratu z baru Monika už neměla kalhotky. To se PK hodilo : Moničiny kalhotky dole, výron semene všude kolem a možné Egypťanovy otisky u holek. Egypťan ale zjistil, že je Monika mrtvá, tak včas zmizel. Viděla ho zřejmě pokojská a udala řediteli. Ten v panice ze strachu o ztrátu klientely z Evropy (ztráta miliónů) nechal fofrem uklidit všude vystříkaný ej_kulát, tj. celý pokoj. Nikdo by po vraždě mámy s dítětem přeci do hotelu nechtěl jezdit, když tam (u klientů vždy zůstane pochybnost) znásilňuje personál Evropanky, že ? Milionář - ředitel - se asi dohodl s eg. policií, aby případ ututlala. Za peníze, zvláště v Egyptě, prý jde vše. Petrovi pomohla fůra náhod

ejlinka ( 21. března 2014 21:03 )

lamisko, doufám, že jsi odpočívala..sluníčko něj se moc, moc hezky

ejlinka ( 21. března 2014 20:05 )

lamisko sluníčko moje děkuji, jsi jedna z mála slušných a bezvadných lidí přeji tobě a tvojí rodince krásný víkend. Ráda jsem tě viděla a někdy se zastav. Já chodím na diskuse čím dál méně, přesně jako ty, kvůli vulgarnostem jedince. Vše dobré

ammy66 ( 21. března 2014 19:58 )

já už zase taky, už se uklidnil, ten hulvát?

Zobrazit celou diskusi