Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mrazivý telefonát Petra K. matce: Jak jsem oživoval Klárku (†8)

Autor: Ivana Žáková - 
18. března 2014
11:42

O tom, co se osudné noci 30. srpna na hotelovém pokoji v Hurghadě dělo, věděla jako první maminka Petra K. Syn jí do mobilu také popsal, jak oživoval svoji dcerku Klárku (†8).

Telefon zvonící čtvrt hodiny po třetí ráno vytáhl paní Irenu z postele. Byla vyděšená, když na mobilu viděla jméno svého syna. Tušila, že se něco zlého muselo stát, v tuhle hodinu by jí jinak nevolal. Petrova slova jí připadala jako zlý sen.

„Byl v hrozném šoku, že jsem mu sotva rozuměla. Snažila jsem se ho uklidnit. Říkal mi, že se v noci přitulil ke Klárce, objal ji, ale byla hrozně studená. Když rozsvítil, tak viděl, že je má na tělíčku fialové fleky a má i fialové rty,“ popsala Blesku paní Irena.

Marné oživování

Podle ní byl syn naprosto zoufalý a nevěděl, co má dělat. „Plakal, že se vůbec nehýbala a že Klárku oživoval, ale marně. Snažil se jí roztáhnout ruce a dávat dýchání z úst do úst. Nešlo mu rozumět, jak byl v šoku. Když jsem slyšela, že jsou mrtvé, pochopila jsem, že se něco stalo i Monice,“ vylíčila hrůznou noc maminka Petra K.

Křičel na Moniku

Syn se jí snažil ještě říct, že křičel na Moniku, která ležela ke Klárce otočená zády, aby se probrala. Protože stále nereagovala, tak s ní zatřásl. Když ji otočil na záda, měla otevřené oči a také byla celá studená a fialová. To paní Ireně došlo až později.

„Syn byl už v takovém rozpoložení, že jsem mu skoro nic nerozuměla. Uvědomila jsem si, že je na pokoji sám a potřebuje i on pomoc. Říkala jsem mu, aby vyběhl hned na chodbu, řval a bouchal na ostatní dveře, ať mu někdo pomůže,“ vzpomínala na noc, která všem změnila život, paní Irena.

Video Mrazivý telefonát Petra K. matce: Jak oživoval Klárku (†8)... - Tomáš Polák, Ivana Žáková
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ipsace ( 22. března 2014 16:20 )

PK mluvil o namíchané cole, do které mohl přidat jiný nápoj se sedativy a uspat holky, jež přeci tak milovaly drinky ! Pak je mohl snadno zabít. Udělalo se mu z toho zle, tak se pozvracel. To se mu potom hodilo a poslal mikinu se zvratky českým policistům. Skočil si po činu pro sodu do baru v hotelu, aby zapil kyselost a zápach zvratků. Uklízeč Egypťan či jiný muž z nižšího personálu náhodou bleskově využil odchodu PK do baru - ulevil si uvolněním svých pohlavních buněk (spermií) na Moniku směrem do její pochvy. Proto pak PK řekl, že po návratu z baru Monika už neměla kalhotky. To se PK hodilo : Moničiny kalhotky dole, výron semene všude kolem a možné Egypťanovy otisky u holek. Egypťan ale zjistil, že je Monika mrtvá, tak včas zmizel. Viděla ho zřejmě pokojská a udala řediteli. Ten v panice ze strachu o ztrátu klientely z Evropy (ztráta miliónů) nechal fofrem uklidit všude vystříkaný ej_kulát, tj. celý pokoj. Nikdo by po vraždě mámy s dítětem přeci do hotelu nechtěl jezdit, když tam (u klientů vždy zůstane pochybnost) znásilňuje personál Evropanky, že ? Milionář - ředitel - se asi dohodl s eg. policií, aby případ ututlala. Za peníze, zvláště v Egyptě, prý jde vše. Petrovi pomohla fůra náhod. Ale rozhodně nenechal náhodě, aby neuspal i dceru.

merry255 ( 19. března 2014 09:30 )

Objima Klarku. No objima...ma cez nu prehodenu ruku...A tiez mi bolo od zaciatku cudne, preco nemali manzelia spojene postele. Klarka mala pristelku, rozkladacie kreslo.

danuska555 ( 18. března 2014 22:50 )

To bylo asi tim, ze on chtel jet na Slovensko. A ona do E. ........

danuska555 ( 18. března 2014 22:48 )

On byl otraveny , hned od zacatku, dle fotek !

danuska555 ( 18. března 2014 22:37 )

Trapne!

Zobrazit celou diskusi