Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zabil Petr Kramný manželku ze žárlivosti na 57 chlapů? Podle kamarádek Moniky (†36) ano!

13. března 2014
18:19

Je obviněný z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8), motiv ale nedává ani kriminalistům spát. Dnes vyšlo najevo, že Petr Kramný na ženu chorobně žárlil, dával ji ultimáta a šmíroval ji… Podle kamarádek Moniky nejde ale o nic nového, navíc mu jeho krásná žena údajně zavdala důvod k obavám sama!

Na nahrávce, kteou dnes server tn.cz zveřejnil, podezřívá Petr Kramný svoji usmrcenou ženu z nevěry. Navíc přiznal, že na ni žárlil. "Vím o tom, že měla jeden Facebook a jednu dobu jsme se kvůli tomu i pohádali, když jsem přišel na to, že tam má 57 neznámých chlapů, které jsem v životě neviděl. Dal jsem jí na výběr. Buď já, a nebo facebook," říká v nahrávce Kramný.

Video Žárlivost Petra Kramného - tn.cz, TV Nova
Video se připravuje ...

Monika si sice na čas vybrala Petra, ale podle kamarádek atraktivní blondýny si kompenzovala absenci internetových ctitelů jinak. Nasazovala prý Petrovi parohy, kde mohla. „Na každém kroku,“ uvedla bývalá kolegyně Moniky z domova důchodců, kde obě pracovaly.

Monika navíc podle sousedky manželů chtěla od Petra s dcerou odejít „Co vím, tak se mluvilo o tom, že se mají rozejít. Odejít od něj chtěla Monika, což on zřejmě neunesl,“ řekla už před pár dny Blesku sousedka manželů Zlata (55).

Monika byla neskutečně krásná…

Že měl Petr Kramný důvod k žárlivosti dokazuje svědectví Moničiny známé z Karviné Ivety (37). Podle ní byl Petr chorobný žárlivec, a tudíž si lze představit, jak s ním mohlo případné Moničino oznámení, že ho opouští, zacloumat. „Ona byla opravdu velmi atraktivní, chodila i nádherně oblečená a upravená, že se za ní otáčely i ženské. Ani se nedivím, že na ni žárlil,“ uvedla Iveta, a dokonce zmínila, že Petr Moniku zabil a měl zločin dobře předem promyšlený. „Měl před spolupracovníky stále posílat ženě zamilované esemesky, jak se na dovolenou s ní strašně těší. To jsou přece soukromé věci, ale on si zřejmě už vytvářel alibi,“ řekla Iveta Blesku.

Podle další kamarádky Moniky známé měla být navíc dovolená v Egyptě jejich poslední společnou. „Moje kamarádka s Monikou pracovala. Kamarádily se a před odletem se jí Monika svěřila, že letošní dovolená v Egyptě bude poslední společná a že chce podat nebo už podala žádost o rozvod,“ tvrdila žena, jejíž jméno Blesk zná, ale na její výslovné přání nezveřejňuje.

Její slova potvrdila i Linda, další Moničina kamarádka: „Měla to být poslední společná dovolená. Chudák Monika netušila, že si tím zpečetí vlastní smrt. On rozchod prostě nepřipustil i za cenu smrti.“

Celou nahrávku Petra Kramného najdete ZDE.



4858 ( 21. května 2014 06:48 )

Z zdůrazňovanou krásou teda pardon,spíš naopak jak z filmu Hoří má panenko

jaramila ( 16. dubna 2014 14:32 )

jaramila ( 16. dubna 2014 14:28 )

Zase tak krásná nebyla, spíš si dost fandila. To že má nějaké chlapy na Fb nic neznamená, pokud hraje nějakou hru a potřebuje "spoluhráče".

taktone ( 16. dubna 2014 08:46 )

Nevím proč o ní píšou že byla krásná? Já ji jako krásnou nevidím a pokud zveřejnila takové fotky tak je spíš prostitutka, normální slušná ženská která má rodinu tohle nedělá.

nejchytrejsi_cech ( 14. března 2014 08:57 )

Průměrná výše IQ občana České Republiky je 106.77 bodů. Zajímalo vás někdy jak vysoké je přibližně to vaše? Pokud ano, tak neváhejte a vyzkoušejte si jeden z našich IQ testů! Více informací a samotný test naleznete na této adrese: http://zjistete-sve-iq.okamzite.eu Hodně štěstí a správných odpovědí!

Zobrazit celou diskusi