Co říkáte na nejnovější informaci o tom, že měl Petr zabít holky elektřinou?

Můj syn nic neudělal. Měl je rád a udělal by pro rodinu všechno. Pokud se tam něco stalo, rád by také věděl, co to bylo.

Mluvilo se o sporech a nevěře. Jde mi o to, jestli by měl důvod k tomu, aby
něco takového udělal...

Ne, neměl žádný důvod k tomu, aby něco takového udělal. Oni odjížděli a byli šťastní. Volal z Egypta, jak se tam mají dobře. On by se taky rád dozvěděl, co se stalo. Věřím mu a budu mu věřit pořád.

Kdyby došlo k tomu, že soudce řekne, že to udělal, co kdyby dostal výjimečný trest?

Jeho obhájce bude dělat všechno pro to, aby ho zprostil viny, protože Petr nic neudělal. A důkazy z Egypta a důkazy tady se vůbec neshodují. Vždy mi říkali, že pokud v Egyptě něco udělal, tak už ho neuvidíme a že ho
nepustí. Ale pustili ho, takže tam je něco v nepořádku. Neměl žádný důvod, aby něco udělal. On je měl rád a byl šťastný, že je má, a udělal by pro ně všechno. Já svému synovi věřím a budeme za ním pořád stát, ať se to někomu líbí, nebo ne.

Vy jste za ním teď byli ve vazební věznici, neříkal, že se bojí toho, že ho
policisté obvinili neprávem?

Byli jsme za ním, tam se ale nesmíte o ničem bavit. Seděli u toho kriminalisté.

Vypadal smířeně?

Já si myslím, že je dost silný na to, aby vydržel a bojoval až do konce. A taky aby se konečně dozvěděl, co se tam stalo.

Video
Video se připravuje ...

Petra K. ve věznici navštívili rodiče: Co mu nesli? Martin Hurda, redakce

Maminka Petra Kramného byla poslední, kdo s rodinou v Egyptě mluvil. O čem se bavili? Jak to na hotelu vypadalo? Na co si Petr stěžuje ve vazbě? Exkluzivní rozhovor čtěte ve středečním Blesku!