Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt Moniky (†36) a Klárky (†8): Petr K. se zhroutil u výslechu!

Autor: Etienne Bláha, lmk - 
7. března 2014
05:41

Z dlouhých výslechů ve vazbě se Petr K. (35) psychicky zhroutil! Obviněný z vraždy ženy Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8) totiž vypovídal podobně jako u soudu o podrobnostech jejich smrti!

Už druhý výslech Petra K. ve vazbě byl přerušen. Minulý týden to bylo kvůli délce, teď v úterý se ale vyslýchaný otec rodiny zhroutil! „Během čtyřhodinového výslechu klient podrobně popisoval vše, co se v Egyptě stalo. Psychicky to nevydržel, požádal jsem tedy o přerušení,“ řekl Blesku Petrův právník Jaromír Richter.

Video KRAMNÝ VE VAZBĚ-VYJÁDŘENÍ ADVOKÁTA - Etienne Blaha, redakce
Video se připravuje ...

Vše podrobně

Různé výpovědi už Petru K. zabraly 34 hodin. Více, než strávily Monika a Klárka s údajnými zdravotními potížemi na pokoji před smrtí. „Popisuje věci opravdu podrobně. I tento výslech bude někdy pokračovat,“ vysvětlil Richter. Za svou nevinou Petr K. nadále stojí, z vazby se chce co nejdříve dostat. „O stížnosti by soud měl rozhodnout do příštího týdne,“ dodal advokát.

Zbytečný výjezd české policie?

Vyšetřovatelé od počátku týdne shánějí v Egyptě další důkazy. Podle webu tn.cz ale má tamní prokurátor dovolenou. Odjedou kriminalisté s nepořízenou? „Detailní informace k případu zveřejnit nelze,“ řekla stroze mluvčí policie Gabriela Holčáková.

martap ( 9. března 2014 22:58 )

blesk-dozor: Opakuji po tobě co jsi napsal : mam malého ptáka a malý mozek.....odpovídém asi jo máš malý mozek...ptáka nevím ?

martap ( 9. března 2014 17:08 )

tarka 1 a ammy66:

soltero1 ( 8. března 2014 22:26 )

přesně tak. Už jen to, že se flákal ve vedlejším pokoji a žena s dcerou umíraly (a on jim neposkytl pomoc) by mělo být trestné... Kdo jiný, než Kramný, by měl prospěch ze smrti Moniky?

ninka64 ( 8. března 2014 21:11 )

Ha, ha, ha....dnes přiletěli policajti z Egypta a řekli, že celá obhajoba Kramného se zhroutila, to že to chtěl postavit na otravě jídlem. Otrávené nebyly a policie je přesvědčena, že za smrt obou Češek na letní dovolené může Kramný!!!!!!!!!!!!!!!

kung-fu-jane ( 8. března 2014 20:50 )

A jak se to na Kramném pozná, že se zhroutil? Na všech záběrech vypadá pořád stejně poťouchle ...

Zobrazit celou diskusi