Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrobu Moniky a Klárky hrozí poškození: Zaplatil kameníkovi za hrob a šel do vazby!

Autor: kru - 
23. února 2014
20:19

Téměř každý den zapalují příbuzní svíčky na hrobě Moniky (†36) a Klárky (†8) v Karviné. Petr K. ho zaplatil těsně před nástupem do vazby.

Vyhlášený kameník Petr Ploszek z Karviné za jedinečný hrob Moniky a Klárky zaplaceno dostal. „Ta věc je pro mě vyřízena. Osoba, která si práci objednala, ji po dokončení řádně zaplatila,“ řekl Blesku Ploszek.

Hrobu z vzácné růžové žuly ale hrozí poškození. Kromě svíček jsou totiž na náhrobku i kytice a plyšáci. „Lidé si většinou myslí, že je náhrobek nezničitelný. Žula je schopná absorbovat nejen vosk, ale také hlínu či barvy z plyšáků. Tak se může náhrobek snadno poničit,“ řekl kameník.

Video  Paparazzi: Petr K. u hrobu manželky a dcery!  - Jiří Krušina
Video se připravuje ...

Pozůstalí pod květiny instalovali průhledný igelit. Nepokrývá však celý hrob a voda po něm stéká na spodní část náhrobku.

Svíčky na hrobu hoří denně

Příbuzní Moniky a Klárky chodí na hrob téměř každý den. Za krásné svíčky nepochybně zaplatili mraky peněz. „Tím, že byl Petr vzat do vazby, je celá věc pro rodinu opět živá. Holky nebudou mít pokoj, dokud nebude jejich tragédie vyšetřena a uzavřena,“ prozradil přítel rodiny.

jyoti ( 2. března 2014 22:53 )

Manželka ležela na boku, dcera také ležela na boku na druhou stranu. Dcera byla ledová, hned jsem běžel rozsvítit a otočil jsem dceru a začal jí oživovat, dávat umělé dýchání z úst do úst. Když nereagovala, plácl jsem manželku po zad,( to nevěděl, kam jí praštil) a pak jsem jí otočil, byla studená, fialová, pusu i oči měla otevřené, skočil jsem na ní a začal jsem jí taky oživovat,dělat dýchání z úst do úst. Obě byly ledové a fialové skvrny, ležely na boku, to znamená pokrčené nohy a ruce, jak je mohl otočit na záda a dávat jím dýchání z úst do úst? Těla byla už ztuhlá, fialová. Proč mu někdo nevysvětlí,když někdo zemře pokrčené nohy a ruce, tak po několika hodinách už je nikdo nenarovná.

cinderella1 ( 25. února 2014 18:28 )

POKRACOVANI Je ve spise zmínka o tom, zdali policie v Egyptě prověřovala hovory z pokojového telefonu? Tuto otázku nemohu zodpovědět, nemám žádné informace Je možné, aby se paní Monika skutečně nedovolala na recepci pro pomoc, jak tvrdí pan Kramný? Tuto otázku nemohu zodpovědět. Myslíte si, nebo dle Vašeho názoru, je vůbec možné, aby česká policie vraha usvědčila? Možné to je, ale bude těžké jej usvědčit.

cinderella1 ( 25. února 2014 18:24 )

Pane doktore, vyšetřuje ještě Egypt případ pana Kramného, nebo je pro egyptské vyšetřovatele již uzavřený? Nelze hovořit o uzavřeném případě, protože prokurátor nedal zatím rozhodnutí. Probíhá soudní kontrola případu. Co tedy ještě schází egyptské prokuratuře, aby bylo možné zaslat do Čech oficielní závěr vyšetřování? Patrně očekává výsledek české policie, pokud bude nějaký nový důkaz. Má již Egypt k dispozici výsledky toxikologie? Ano, závěrečná zpráva z kriminální laboratoře byla vyhotovena. Potvrdila se postupná otrava u paní Moniky? (mluvilo se o několika dávkách) Závěrečná zpráva kriminální laboratoře toto nepotvrdila. Podle Vašich informací, potvrdilo se, že by vrah měl komplice Egypťana? Tato varianta se nepotvrdila. Obrátila se na Vás naše policie? Potřebovala naše policie Vaše vyjádření či spolupráci? Česká policie mě nekontaktovala. Máte informace o tom, zda se nějak prokázala poloha těl zesnulých? Lékař, který dorazil, trval na poloze na zemi, Kramný zase na posteli.(To je hodně zásadní a osobně nevím, proč by egyptský lékař nemluvil pravdu.) Mohla být těla přemístěna před příjezdem lékaře? Na základě dostupných informací těla ležela na posteli, každé zvlášť. Jak si vysvětlujete, že původně hovořil přivolaný lékař o tom, že těla byla na zemi? Jak to mohlo vzniknout? Co doktor uvedl, může být pravda. Sousedka z vedlejšího pokoje, polské národnosti, ale uvedla, že těla ležela na postelích. Potvrdilo se nějak, v jakém časovém rozmezí zemřela matka a to děvčátko? Není známo žádné jiné časové rozmezí. Co může být podle Vašeho názoru důvodem, že stále nevíme, kdo je za smrt zodpovědný? Může to být tím, že nejsou dostatečné důkazy pro usvědčení pachatele. Byl, nebo je v Egyptě v souvislosti se smrtí paní Kramné a její dcerky někdo vyšetřován či obviněn? Bylo několik osob vyšetřováno, ale žádné podezření se nepotvrdilo. Je ve spise zmínka o tom, zdali policie v Egyptě prověřovala hovory z pokojového

misskalama ( 24. února 2014 18:01 )

DOBITEK ,VIŤ

misskalama ( 24. února 2014 18:01 )

pisusi ,jsi tu sprosti na moje kamaratky tak vipadni spino, 14 let co si vifasoval je malo BARTAKU

Zobrazit celou diskusi