Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

ZVRAT: Policie obvinila Petra K. z vraždy manželky a dcery!

Autor: lvi - 
19. února 2014
08:01

Nejsledovanější kauza Česka dostala nečekaný obrat. Policie obvinila Petr K. (36) z vraždy manželky Moniky K. (†36) a dcery Klárky (†8). Policie tvrdí, že má přesvědčivé důkazy, které nasbírali v Česku. Šestatřicetiletá žena a její osmiletá dcera z Karviné zemřely v Egyptě na otravu loni v hotelu v Hurghadě.

Zprávu potvrdilo i Krajské státní zastupitelství v Ostravě. "Mohu potvrdit, že byla zadržena a následně obviněna jedna osoba. V současné době řešíme otázku podání návrhu na vzetí do vazby," řekl serveru Novinky.cz Vít Legerský z Krajského státního zastupitelství v Ostravě.

"Dali jsme mu možnost vyjádřit se k našim zjištěním a následně byl obviněn," dodal bez bližších podrobností.

Rovněž šéf ostravské krajské policie Tomáš Kužel zmíněná tvrzení potvrdil.

"Od konce července se konalo paralelní vyšetřování vedle toho, co probíhalo v Egyptě. Na základě shromážděných indicií jsme v úterý dospěli ke stanovisku, že je nutné podezřelé osobě sdělit obvinění," řekl Kužel, přičemž potvrdil, že stěžejní byly informace, které kriminalisté shromáždili na území České republiky. Případný soud by se tak měl konat v Česku. Petrovi K. hrozí doživotí.

Přiznal se?

K motivu vraždy, způsobu provedení či k důkazům, které manžela a otce usvědčili, Kužel nechtěl nic říct. "V tuto chvíli bez komentáře," řekl. Uvedl pouze, že policisté muže z Karviné předvolali v pondělí k výslechu. "Chtěli jsme objasnit některé věci. Od pondělního večera jsme s ním pracovali. V úterý byl obviněn z vraždy," řekl Kužel.

Video Petr K.: Věřím, že poznám vraha Moniky a Klárky - Etienne Bláha, Ondřej Rybár
Video se připravuje ...

Zdrcení kolegové

Doslova šok způsobilo zadržení Petra K. (36) u jeho kolegů z práce. "Je to k neuvěření. Já osobně jsem myslel, že je to za Petrem, že s tím nemá nic společného. Spíš, že se mu stala tragédie. To si stále myslím. Musí jít o nějaké nedorozumění, jinak si to nedovedu vysvětlit," řekl Blesk.cz někdejší kolega z automobilky, kde Petr K. (36) pracoval.

Monika K. (†36) s dcerou Klárkou (†8) zemřely v létě během dovolené v egyptské Hurghádě. Otrávily se zatím neznámou látkou. Otec rodiny, Petr K., byl nucen na místě zůstat dlouhé tři měsíce, byl však doposud veden jen jako svědek. Vyšetřovatelé ho pak nechali vycestovat zpátky do Česka, kde případ převzalo Krajské státní zastupitelství v Ostravě a tamní kriminálka. Petr K. byl dokonce podroben výslechu na detektoru lži. Rovněž popřel, že by měl na smrti dvou žen sebemenší podíl. Určující důkazy má ale v rukou egyptská prokuratura, jejichž závěry si česká strana před nedávnem vyžádala. Egypťané totiž ukončili vyšetřování už loni v prosinci.

Video Paparazzi: Petr K. u hrobu manželky a dcery! - Jiří Krušina
Video se připravuje ...

 

eblanche ( 21. února 2014 18:35 )

ano, přesně tak, mordparta zapracovala a dnes mají důkazy. Kramný patří mezi lidi, kteří lžou tak přesvědčivě, že jim na to mnozí skočí. To jsou typy, že ani kdybyste mu předložili 100 důkazů, nepřizná se a lže a lže . kroutí se, asi si i něco namyslel předem a drží se toho, Vzpomeňťe na tu ženskou / Helena...?nevím jak dál, co zalehla své dítě, holčičku - tu taky nemohli donutit k přiznání. Lhala drze a ještě se jim posmívala.

petrkramny.vrah ( 20. února 2014 21:19 )

ŽÁDÁME TREST SMRTI PRO KRAMNÉHO A PRO JEHO SESTRU KTERÁ TENTO ZLOČIN KRYLA! SLUŠNÍ A ČESTNÍ LIDÉ

lamis ( 20. února 2014 16:49 )

mori bruci ,ale zatim ve vysetrovaci vazbe, nez bude soud

mercure ( 20. února 2014 14:58 )

mercure ( 20. února 2014 14:57 )

Zobrazit celou diskusi