Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Půl roku po smrti Moniky a Klárky: V Hurghádě zavraždili manžele ze Švýcarska

V egyptské Hurghádě zemřeli půl roku po smrti Moniky a Klárky další dva Evropané
V egyptské Hurghádě zemřeli půl roku po smrti Moniky a Klárky další dva Evropané  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ljš - 
3. ledna 2014
09:59

Chtěli přečkat zimu v ráji, švýcarští manželé ale našli ve své egyptské vile v Hurghádě smrt. Zavraždili je pravděpodobně lidé, kteří je měli chránit. Podle dostupných informací jsou z jejich smrti podezřelí příslušníci ochranky.

Podle švýcarského deníku Blick zalarmoval policii syn obětí, protože se mu nedařilo se s nimi spojit. Jejich těla pak policisté nalezli až o týden později zakopaná v zahradě.

Krátce na to zatkli vyšetřovatelé strážce vily a jeho kumpána. Ten měl u sebe několik věcí manželského páru, většinou elektroniku. Pachatelé údajně manžele zavraždili proto, aby získali dům pro sebe.

Po smrti Češek Moniky a Klárky je to po půl roce další tragická událost, jejíž obětí se v Egyptě stali Evropané. Pozůstalí však v tomto případě mají alespoň jasno, kdo za smrtí jejich milovaných stojí. Petr K. na nalezení viníka záhadné smrti své manželky a dcery nadále čeká.

mamasamsam ( 13. ledna 2014 20:49 )

Myslím, že po smrti Moniky a Klárky bylo zavražděno daleko víc lidí než tito manželé. A někdo možná i v Egyptě. Proč zrovna tato nesmyslná souvislost.

mamasamsam ( 13. ledna 2014 20:47 )

Přesně tak. U nás přece také najdou téměř každý den někoho zavražděného. A co Američan, který jel vraždit do Brna své příbuzné. Nevím kde mají souvislosti s vraždou Moniky a Klárky.

andorea ( 3. ledna 2014 20:11 )

Přesně tak. Tohle je něco úplně jiného.

cinderella1 ( 3. ledna 2014 17:50 )

Inocenta ty nejspis mluvis o teto "RADOBY DAME", ze ano? jentakjan: Ty blbečku, já jsme dáma, žena na úrovni a ne takový hnůj jako jste vy. jentakjan: Vás si tady strčím všechny do kapsy, vy nány! jentakjan: Dobrá jsem tady pouze já, ty můro! jentakjan: To není samochvála, to jsou fakta. jentakjan: A když to náhodou přežijete, tak vám přeji ty nejhorší choroby, chudobu a všechno špatné po celý rok. cinderella1: …My stejne moc dobre vime jentakjen, ze nejsi tak spatny clovek jako ho tady ze sebe kazdy den delas ...alespon ja tomu pevne verim, ze ne! Ja ti preji hodne veseleho Silvestra a vsechno jen to nejlepsi a nejkrasnejsi do noveho roku 2014! jentakjan: Kéž by tě rakovina zmohla.

viera912 ( 3. ledna 2014 17:15 )

Zobrazit celou diskusi