Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petr K. (35) je mistr skrývání: Střídá jedno auto za druhým

Autor: et, geok - 
3. listopadu 2013
16:24

Ve čtvrtek přijel z pražského letiště ke svým rodičům do Karviné tmavou octavií, v pátek ráno se nechal odvézt červenou fabií do Polska, rodiče své ženy Moniky navštívil v modré felicii a večer přijel na hřbitov zřejmě v bílém Chevroletu Orlando. Majitel autobazaru? Ne, Petr K.!

Od příletu z Egypta se Petr K. tváří jako zdatný konspirátor. Z letiště nepozorovaně odjel přes podzemní garáže. Už tehdy se spekulovalo, že použil více aut. „Mám svoje auto a splácím leasing na auto Moniky,“ řekl Nedělnímu Blesku ještě v Egyptě Petr K.

jana999 ( 4. listopadu 2013 18:23 )

no divný to je byl zadluženej, tvrdil, že utekl před vymahači, kterýmu vyhrožovali, potom ta vysoká pojistka na členy rodiny, jen na sebe ne a ted se teda nechová, jako někdo kdo nemá prachy ještě po tak dlouhé době v egyptě,

mixalca ( 4. listopadu 2013 08:10 )

mrdounberlusconi psal jsi , že máš dcery a vnoučata tak se podle toho chovej .Myslím si , že píšeš z lečení , protože normalní člověk by se tak nevyjadřoval po všech diskusích .

mixalca ( 4. listopadu 2013 08:04 )

pokrok : příště co píšeš tak si po sobě přečti , kolik jsi měl promile v krvi ? neodepisuj .

snezny.levhart ( 4. listopadu 2013 01:50 )

Ale půjde. U ž jen proto, že nemyslím, že je až tak skvělý mystik, aby ho oblafnul. Článek o střídání aut je pouze plesk z vody do vody. Žádná taková záhada to není. Z letiště podzemní garáží odjíždí prostě všichni, kdo tam mají auto. Nic tajemného. A dokud si nevyměnil letní gumy na svém voze, patrně jako ostře sledovaná osoba nechtěl riskovat pokutu ani paparazzi neustále za zadkem. Takže celkem logicky užívá vozy příbuzných a známých, pokud má tu možnost.

valesovavera ( 3. listopadu 2013 22:24 )

A nejen z Blesku'ali tn.cz v cem chteji pomoct od neho z clanku s opratkou snad vydelali dost penez.

Zobrazit celou diskusi