Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

45 dní od smrti Moniky (†36) a Klárky (†8): Zabil je jed v pití?

Autor: et - 
13. září 2013
12:28

45 dni od tragické smrti blonďatých andílků Moniky (†36) a Klárky (†8) otec a manžel Petr K. (35) podrobně popsal, jak se všichni tři před tragickým koncem dovolené cítili. Z čeho jim mohlo být špatně? Jak se mohla případná otrávená voda dostat do pokoje?

 

Z čeho se rodině osudné pondělí udělalo špatně, Petr netuší. „Neustále mě pálila žáha, přerývaně jsem dýchal, měl slabý průjem a zvracel. Břicho ale nikoho nebolelo,“ říká. V pokoji bylo ticho. Monika ani Klárka prý nijak nenaříkaly.

Otrávil někdo pití?

Pokud se »otrávili« všichni najednou, jediným zdrojem k tomu bylo pití v pokoji! Uklízeči nosili každý den do lednice nové lahve koly, vody a sprite. „Měli jsme ještě jednu vodu na čištění zubů, tu jsme měli nezajištěnou,“ vzpomíná Petr. Mohla se z ní rodina otrávit? „Tu vodu nikdo nepil, a nechutnala nám jinak,“ dodává.

Vražedný minibar?

Lahve v minibaru byly vždy dobře zavřené. Jak by se dostal jed do pití? „Nejsem si jistý, jestli na nějakou špatně zavřenou nenarazila Monika nebo Klárka,“ přemýšlí Petr. Jenže kvůli liknavosti egyptských policistů není zatím ani jasná příčina úmrtí dvou andílků.

Petice za Petra K.!

Osud egyptského »vězně« Petra K. vyvolává v Česku bouřlivé reakce. Na jeho podporu vznikla na internetu petice. „Egyptská policie drží Petra K. v Hurghadě v Egyptě bez jakéhokoliv obvinění z vraždy. Žádáme ministerstvo zahraničí, aby pomohlo nespravedlivě zadržovanému občanovi s návratem zpět,“ píše autorka petice. Krátce po založení ji podepsaly desítky lidí.

mischellka73 ( 17. září 2013 08:46 )

Na víc si myslím,že při takovém neštěstí by každý reagoval jinak.Zaleží na povaze a odolnosti člověka!

olivetta666 ( 16. září 2013 10:28 )

TN.cz a blesk chcú konfrontovať PK kvôli vyjadreniam sa o svadbe. Jedným povedal, že počas tehotenstva sa vzali, druhým, že 2 roky po narodení, aby mala malá niečo z toho. Pasca sa pomaly zatvára. Tu nejde o bulvár. PK reaguje na diskusie a podľa toho sa mení. Ale má prehľad len o tom, čo si myslia ľudia a aj to ako dyslektikovi mú unikajú súvislosti v čase a priestore. Nemá ani páru na čo sa ho spýtajú kriminalisti a proti čomu má bojovať. Tým sa len viac a viac odhaľuje. Skvelé.

olivetta666 ( 16. září 2013 10:21 )

Je možné, aby bývalý alebo aj terajší dislektik, si nepamätal, čo kedy povedal alebo prečítal na chatoch a preto si nepamätá svoje klamstvá a čím ďalej tým hlbšie sa do nich zamotáva?

olivetta666 ( 15. září 2013 22:50 )

Myslím, že spal v hotely, ale nie v tej istej izbe.

olivetta666 ( 15. září 2013 22:39 )

Kamarádovi poskytol takúto informáciu: „Tu osudnou noc šel Petr na recepci pro vodu, protože už mu došla. Byl pryč deset, dvacet minut. Když přišel a budil Klárku, ať se napije, ucítil, že něco není v pořádku, že se nehýbe a že je studená,“ popisuje události kamarád. A médiám, že 7 minút (dá sa to iste overiť podľa karty od dverí) a že zistil, že dcéra je studená, keď si šiel ľahnúť a chcel aby sa posunula.

Zobrazit celou diskusi