Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Důkazy proti Petru K.? Pitva a výpovědi kamarádek, říká obhájce

Autor: ljš - 
24. února 2014
15:51

Jsme si jistí a máme přesvědčivé důkazy! To od chvíle, kdy byl Petr K. zatčen, tvrdí vyšetřovatelé. Jeho advokát je však zcela jiného názoru. Podle něj je obvinění postaveno na chatrných základech. Jaké jsou tedy důkazy?

"Jsou to nějaké kamarádky a podobně, které jsou různě zaměřeny proti mému klientovi. Z toho a z pitevního nálezu - který jsem zatím neviděl, ale vyžádal jsem si ho - dovodily (orgány činné v trestním řízení), že je pachatelem můj klient," řekl advokát Petra K. Jaromír Richter pro server Tyden.cz.

Podle něj nemá jeho klient kvůli závažnosti obvinění a silnému mediálnímu tlaku velké šance na to, aby bylo vyhověno jeho stížnosti proti vazbě. Ve vězení si tak patrně pobude.

Vysvětlil také, že trestní řízení bylo teprve zahájeno, takže relevantní důkazy bude policie teprve sbírat. Obvinění stojí prozatím na skutečnostech zjištěných v přípravném řízení. "Zásadní je pitevní nález. Z něj vyplývá, že došlo k úmrtí. A to je všechno. Proto jsme právě v rámci vzetí do vazby poukazovali na to, že okolnosti, které policie zjistila, se neváží ke způsobu provedení trestného činu v Egyptě. Jsou to všechno podklady, které policie zjistila v České republice - neprokazují událost, která se odehrála v Egyptě," vysvětlil Richter, který byl Petru K. přidělen soudem.

Video Obhájce Petra K.: Hlavní důkaz chybí! - David Vaníček, Tomáš Polák
Video se připravuje ...

Video Renata Vesecká o stíhaném Petrovi K.: Musí na něj něco mít - David Turek, Petr Soukup
Video se připravuje ...

_banderas ( 1. března 2014 16:10 )

martape, to si z celého srdce přejete vy, aby žádné důkazy nebyly, nedokážete si připustit, že by mohl být vinenPK.

verasum ( 1. března 2014 08:15 )

Podle mého názoru bude mít policie těžkou práci. Hlavní zádrhel je asi ten,že to v tom Egyptě totálně podělali. Už druhý den v tom pokoji,co bylo vlastně místo činu bydleli jiní lidé. Pokud to prý byla promyšlená vražda a ne vražda v afektu, proč to udělal tak blbě v místě, kde na něj padne hned podezření, proč by zabíjel i dcerku?? Patřím asi k menšině, ale já mu stále věřím...Jeho zatčení mi připadá,že policie musela vyhovět tlaku médií a jakoby konat a proto jej zatkla.No uvidíme, pokud je vinen,hrozí mu doživotí a jistě by ho dostal a právem,ale pokud ne,tak se to nevyřeší...

ninka64 ( 27. února 2014 00:42 )

A vy vite že nemají žádné důkazy? Tak jak napadáte ejlinku vy , může napadat ona vás, protože jedině policie ví co na něj má .

martap ( 26. února 2014 20:30 )

Pro Ejlinku:...Nevíte nic a ani nečtete. Pusťte si video, aby jste věděla o čem je řeč. A okopíruji Vám článek, který jste asi také přehlédla....(Jeho advokát je však zcela jiného názoru. Podle něj je obvinění postaveno na chatrných základech.)... Jaké jsou tedy důkazy? Renata Vesecká je stejného názoru, jako jeho advokát....Tak se tam můžete Ejlinko přihlásit a policii pomoci ten případ vyšetřit, když vše víte a máte jasno. Možná sledujete tn, ale asi nečtete a videa také nesledujete.

janina7777 ( 26. února 2014 20:21 )

zaplaťpánbůh že toho pavla cvoka smazali... ještě by měli další magory jako je reknirmareno, montevideo jakubkuba a další vymaštěný magory

Zobrazit celou diskusi