Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vražda kvůli nevěře? Monika Petra K. podváděla, potvrdila její kamarádka

Autor: ljš - 
20. února 2014
08:56

Dokud byl v Egyptě zastávala se ho a byla absolutně přesvědčená, že Petr K. svou manželku a dceru nezabil. Když se ale vrátil, změnila jedna z Moničiných nejlepších kamarádek zcela názor. A motiv je podle ní jasný - odhalil, že jeho žena měla milence.

Byla jednou z prvních, kdo loni v létě Petra K. obhajoval. Kamarádka zavražděné Moniky byla tehdy přesvědčená, že by svým holkám v žádném případě neublížil. Pak ale naprosto změnila názor. Co to způsobilo?

"Stalo se to po jeho návratu domů. Šokovalo mě jeho chování. O Klárce nemluvil, jako by ani nebyla. Zajímal se jen o to, co vědí nejbližší kamarádky Moniky o její minulosti. Když jsme mu nechtěly nic říci, byl naštvaný. Nás zase naštval, že Moniku špinil a sebe jako by tím chtěl očistit. Choval se skoro jako psychopat," řekla pro deník Mladá fronta Dnes.

O motivu, který mohl Petra K. dovést až k hrůznému činu, má jasno. Potvrdila totiž spekulace, že krásná Monika měla milence. "Ale nechtěla rozbít manželství a domnívala se, že manžel o nevěře neví. Teď už vím, že to věděl. Právě to mohlo být důvodem, proč se rozhodl vraždit," vysvětlila.

Smrt malé Klárky se však žárlivostí vysvětlit nedá. Moničina kamarádka si proto myslí, že ji vůbec zabít nechtěl. "Netuším, co se mu honilo hlavou, nikdo z nás u toho nebyl. Umím si představit, že jed byl určený jen pro Moniku, ale z lahve se náhodou napila i Klárka," řekla.

Kamarádky zavražděné se od Petra sice odvrátily, její rodina (s výjimkou bratra Radmila) za ním dál stojí, a to i přes to, že policisté tvrdí, že mají pro jeho obvinění přesvědčivé důkazy. Na jejich základě ho soud dnes poslal do vazby. Žalobce se prý obává možného ovlivňování svědků a útěku.

Video  Sousedi zabité Moniky: Petr K. je grázl i chudák  - Tomáš Polák, David Vaníček
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

danuska555 ( 21. února 2014 17:30 )

  Vrah je ve vazbe !

agent007 ( 21. února 2014 00:19 )

Docela by mě zajímalo, koho by mohl ovlivňovat? Z vražda se stala V Egypte, takže by jako ovlivňoval lidi v Egyptě? Ta koluzní vazba mě přesvědčuje, že něco s obviněním není v pořádku.

lamis ( 20. února 2014 22:13 )

chytra

lamis ( 20. února 2014 22:11 )

uz jsem to nasla je to nejaky uchyl

lamis ( 20. února 2014 22:09 )

to nejsu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zobrazit celou diskusi