Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

EXKLUZIVNĚ: Kolegové Petra K. (36) z automobilky: Konečně nebudeme pracovat s vrahem!

Autor: lvi - 
19. února 2014
12:31

Zpráva o zadržení Petra K. (36) se šíří rychlostí světla. Policie ho obvinila z vraždy manželky Moniky K. (†36) a dcery Klárky (†8). Zprávu jeho okolí přijalo různě. Někteří kolegové z automobilky, kde Petr pracoval, ale mají jasno!

Přestože dosud nebyl Petr K. ani vzat do vazby, nošovickou automobilkou už znějí soudy. „Bohužel my, kteří jsme ho znali, toho tolik nenaděláme. Nevěříme tomu a já osobně si myslím, že jde o nějaké spiknutí. Neznám detaily vyšetřování a zrovna tak ho nemohou znát ani ostatní zaměstnanci tady. Proto mě překvapuje, co jsem slyšel. Kolem vrátnice stál hlouček lidí a jeden vykřikl: Konečně už nebudeme dělat s vrahem. To mi přijde  nefér,“ řekl Blesk.cz kamarád a kolega Petra K. z práce, jehož totožnost redakce zná.

Kolega Petra si navíc nedovede představit, že by jeho kamarád celou dobu tak dokonale kauzu „odehrál“. „On byl z toho vážně v háji. Pořád tam chodil (na hrob pozn.red.). Dříve jsme chodili pravidelně na pivo, ale od té události a po příletu jsme byli minimálně. Neměl moc chuť do ničeho. Soustředil se na práci a uzavřel se trochu do smutku. Jestli to hrál, tak by to byl výkon hodný Národního divadla,“ uzavřel zdrcený kolega.

Video Petr K. jde do práce - redakce Blesk
Video se připravuje ...

Monika K. (†36) s dcerou Klárkou (†8) zemřely v létě během dovolené v egyptské Hurghádě. Otrávily se zatím neznámou látkou. Otec rodiny, Petr K., byl nucen na místě zůstat dlouhé tři měsíce, byl však doposud veden jen jako svědek. Vyšetřovatelé ho pak nechali vycestovat zpátky do Česka, kde případ převzalo Krajské státní zastupitelství v Ostravě a tamní kriminálka.

Petr K. byl dokonce podroben výslechu na detektoru lži. Rovněž popřel, že by měl na smrti dvou žen sebemenší podíl. Určující důkazy ale má v rukou egyptská prokuratura, jejichž závěry si česká strana před nedávnem vyžádala, jelikož Egypťané ukončili vyšetřování už loni v prosinci.

Česká strana však pokračovala ve shromažďování důkazů na území Česka. S výsledky vyšetřování byl Petr K. v pondělí konfrontován. "Dali jsme mu možnost vyjádřit se k našim zjištěním a následně byl obviněn," řekl dnes Právu Vít Legerský z Krajského státního zastupitelství v Ostravě bez jakýchkoliv bližších podrobností.

V nejbližších hodinách se bude rozhodovat o uvalení vazby na Petra K. Policie na to má 48 hodin od zadržení. Podle informací Blesk.cz se o vazbě bude rozhodovat ve čtvrtek.

VŠECHNY AKTUÁLNÍ INFORMACE O PŘÍPADU PETR K. NAJDETE ZDE>>>

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

binddy ( 20. února 2014 03:46 )

V prvním je neplánovaná vražda,Kramný je obviněnej ve druhým,to znamená,že vraždu plánoval. Ve třetím,to znamená taky plánovanou vraždu,ale ve spolupráci z někým,takže to se Kramnýho netýká,když má dvojku.Sokol jenom vysvětloval co třetí znamená.

ninka64 ( 20. února 2014 00:38 )

Byl to hodně důkladně promýšlený zločin!

ninka64 ( 20. února 2014 00:33 )

Od prvního dne kdy tu zpávu o té tragédii přinesli, považuji Kramného za vraha. Faleš a prolhanost z něj čiší na hony. Neumí se podívat do očí, uhýbá a nebo se dívá skrz.

cinderella1 ( 20. února 2014 00:18 )

ninunka ( 19. února 2014 21:12 )

hm, komentoval to v TV Tomáš Sokol...a druhý a třetí odstavec je prý:- že vraždu plánoval ve spolupráci s někým...........takže uvidíme. No, také řekl, že se mohlo stát, že se našel důkaz o obstarání jedu- to je ta možná třetí osoba. Ale díval jste se někdo na TV Prima??? Tam o Kramným mluvil reportér co byl za Kramným v Egytptě- a neznělo to vůbec pěkně

Zobrazit celou diskusi