Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dojemné foto: Pejsek čekal u smrtelné postele marně. Majitel už přijít nemohl

Moose čekal na pána marně.
Moose čekal na pána marně.  (Autor: Facebook.com/NorthStar Pet Rescue)
Autor: chal - 
10. července 2019
23:11

Tenhle snímek vás chytne za srdce. Útulek z amerického New Jersey sdílel dojemnou fotografii tříletého křížence labradora Moose, který čeká u nemocničního lůžka, až se vrátí jeho pán. Marně, majitel zemřel. Útulek tak na sociální síť umístil pejskovu fotografii, aby mu našel nový domov. Neuvěřitelná odezva všechny překvapila.

Psi jsou věrní až za hrob. V případě tříletého křížence Moose z amerického New Jersey je to pravda doslova. Když byl pejskův majitel se zdravotními komplikacemi v nemocnici, Moose u jeho postele každý den věrně čekal a byl páníčkovi oporou.

Moosův pán jednoho dne zemřel, ale pejsek na něj u smrtelné postele i tak čekal. Pracovníci zvířecího útulku NorthStar Pet Rescue dojemný výjev vyfotografovali a umístili na facebook s cílem najít Moosovi nový domov.

„Moose trpělivě čeká u páníčkova lůžka. Čeká, že se vrátí a netuší, že jeho pán už zemřel. Moose je teď v útulku a ztrátu pána snáší velmi těžce. Prosím, pomozte Moosovi najít nový domov a rodinu, která by ho milovala. Je to miláček, jen potřebuje někoho, kdo mu pomůže vyléčit srdce,“ napsal útulek.

Příspěvek měl už pár dní po zveřejnění několik tisíc sdílení a nezisková organizace dostala řadu žádostí o svěření Moose. „Díky síle sociálních médií je o Moose velký zájem, snad mu co nejdřív najdeme nový domov! Všem děkujeme za sdílení a péči,“ mohli pracovníci útulku s velkou úlevou doplnit po pár dnech.

Zobrazit celou diskusi