Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Polykačka ohně, kterou zohyzdily plameny: Stala se modelkou

Autor: shp - 
9. března 2019
15:01

Jej jí teprve 23 let, ale zažila bolest, kterou pozná málokdo. Polykačka ohně Sophie Lee z anglického Manchesteru se loni na apríl zranila při vystupování na charitativní akci v Chicagu. Od té doby má popáleniny na tváři. To jí ale nezabránilo v tom, aby se stala modelkou.

Hvězda instagramu, která má 40 tisíc fanoušků, se stala tváří značky EGO a její kampaně „Zničte holčičí nenávist“. A to přesto, že má na tváři velké jizvy. Netradiční kráska přitom byla obětí online trollingu. Jako trollové se označují lidé, kteří shazují na internetu ostatní a nacházejí v tom uspokojení.

Stala jsem se obětí online i offline trollingu, hlavně od dívek, a to mělo dopad na mé sebevědomí,“ řekla Sophie Daily Mailu. Od mého incidentu jsem se sebou konečně spokojená a koukám na sebe ve větším měřítku,“ dodala. Sophii hodně ponižovalo, jak se k ní ostatní chovali.

Zasloužila sis to

„Dostala jsem spoustu komentářů jako: ‚Když si hraješ s ohněm, co čekáš?‘ nebo ‚Zasloužíš si být popálená‘. Většinou to ignoruji,“ dodala Sophie, kterou však tyto nenávistné poznámky přesto poznamenaly. Přesto se stala hvězdou a dočkala se i uznání.

Zobrazit celou diskusi