Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Homeopatika ženě »rozpustila« nos! Lékaři jí museli udělat úplně nový

Autor: ital - 
8. ledna 2019
20:45

Když Kelly zjistila, že má v nose zárodky rakovinných buněk, pokusila se je zničit samoléčbou za využití černé masti s názvem „black salve“. S množstvím látky to však přehnala a mastička jí rozpustila špičku nosu! První operaci navíc lékaři zpackali, proto musela podstoupit přetvoření nosu úplně od základů.

Homeopatická mast s názvem „black salve“ obsahuje chlorid zinečnatý, který způsobuje korozi kovů. Něco podobného dělá i s lidskou kůží a Kelly se kvůli tomu doslova rozpustila špička nosu.

Musela podstoupit operaci, kdy jí doktoři vzali kůži z čela, která měla vlastní cévní zásobení. Výsledek byl však pro ni zničující. Po zákroku totiž Kellyn nos zůstal baňatý, špičatý a zarudlý. Rozhodla se proto vyhledat pomoc jinde.

Do pořádku ji dali doktoři z Los Angeles Paul Nassif a Terry Dubrow, kteří vystupují v televizním pořadu „Zpackané operace“. Kelly se domnívala, že jí chirurgové provedou jenom drobnou úpravu již jednou „spravovaného“ nosu. Ti ji však upozornili, že nemají jinou možnost, než provést celý zákrok znovu a vytvořit ho celý od základů.

Když doktor Nassif prohlédl nos, řekl, že je velmi baňatý, ale že si s ním díky tomu může vyhrát. „Myslím, že napřed musím úplně všechno odstranit. Tak trochu ten nos rozebrat a pak se ho pokusit znovu sestavit. V tom jsem velmi dobrý.“

Přestože měla Kelly pochybnosti, ihned s jeho návrhem souhlasila. „Bylo to asi nejlepší rozhodnutí, jaké jsem kdy mohla udělat. Teď se cítím, že konečně můžu zase důvěřovat sama sobě,“ říká šťastná žena, které chirurg nejen předělal celý nos, ale vyhledal i specialisty na pigmentaci kůže, kteří se postarali o zakrytí jizev.

„Jsem s výsledkem velmi spokojená. Můj nos teď vypadá skoro stejně jako ten, co má Matt Damon. Co víc si můžu přát?“ pověděla Kelly, jež vždy snila o tom mít stejný nos jako známá filmová hvězda.

5nastolevceskych ( 1. dubna 2019 20:54 )

Homeopatie je krásný způsob, jak tahat peníze z pitomců. Ale jde to i jinak, třeba hrací automaty. Ovšem na automaty se někteří divají s despektem, i když v automatech jde část peněz (jenom část!) na výhry. Homeopatie je naprosto čistá zlodějina, podporovaná vznešenými kecy a velkými zloději.

Kristyna Pultarova ( 1. dubna 2019 14:11 )

Ivana dockalova-mast je homeopatikum. Mam ji doma a dokonce od specialisty na homeopatika

bibs_7 ( 9. ledna 2019 09:02 )

S mnozstivím látky to evidentne prehnali hlavne redaktori.

Ivana Dockalova ( 9. ledna 2019 07:11 )

Black Salve není homeopatická mast. Bych se styděla psát takové bludy.

alzbeta59 ( 8. ledna 2019 23:20 )

pani redaktori to napsali sami .. S množstvím látky to však přehnala ... Kdyz si nekdo vezme jeden prasek na spani tak spi, kdyz si je spolyka vsechny naraz tak spi taky, ale obycejne na veky. Moje "black salve" neobsahuje chlorid zinečnatý. Kdo vi, kde sehnala recept na tu mast. Ale i tak jsem rada, ze ji ten nos spravili.

Zobrazit celou diskusi