Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mladá žena si nechala na párty „přifouknout“ rty: Dopadlo to katastrofálně

Autor: DH - 
2. prosince 2018
20:46

Ve Velké Británii v poslední době přicházejí do obliby tzv. „botoxové párty“. Na jednu takovou si vyrazila i Rachel (29), která ale nakonec nerozvážného rozhodnutí, nechat si vpíchnout do rtů neznámou látku, hodně dlouho litovala.

Rachael Knappier chtěla být hezčí. I proto se rozhodla s kamarádkami vyrazit na takzvanou „botoxovou párty“. Při takových akcích se ženy navzájem zkrášlují, dělají si různé zábaly a procedury. Jak ale napovídá název, také provádějí amatérské zákroky s mnohdy nebezpečnými následky. Tomu se Rachael původně mínila vyhnout. 

Po pár skleničkách oblíbeného Prosecca ale podlehla naléhání přítelkyň a rozhodla se, že si od přítomných „profesionálek“ nechá vpíchnout do rtů botox a výplň. V tu chvíli ale netušila, že ženy jsou bývalé vězeňkyně a pro její rty připravili nebezpečný mix z pochybných chemikálií látek. Látku jí navíc údajně vpíchli přímo do artérie.

„Pár hodin po vpichu bylo všechno v pohodě, pak ale začalo peklo. Začaly mi tak pulzovat rty a ten tlak byl neuvěřitelný, myslela jsem si, že umřu,“ řekla deníku The Sun žena, která za nekvalitní výkon zaplatila skoro deset tisíc korun.  

Rachaeliny rty nabraly během chvilky obřích nepřirozených rozměrů. O ret vinou následných komplikací málem přišla. Musela absolvovat intenzivní a bolestivou léčbu a nakonec s takovou parádou přečkat dlouhé tři měsíce. Přestože všechno nakonec dobře dopadlo, v jednom má mladá žena jasno: Tahle párty se prostě nepovedla.

 

animka ( 2. prosince 2018 22:04 )

Kdo chce kam....

zapletalikovi ( 2. prosince 2018 21:43 )

Vypadá jako kdyby políbila vosu... A kdyby se jí trefily do arterie, neboli tepny, nejspíš by ji zabily... Každopádně vypadá slečna zajímavě.

cocumysvole ( 2. prosince 2018 21:27 )

Má pořádnýho žabáka akorát na kuřbu

bullshit ( 2. prosince 2018 21:10 )

Klasická pizza. Hezká a řádně blbá...

Zobrazit celou diskusi