Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásná blogerka šokuje: Potřela se menstruační krví! Internet z ní šílí

Autor: rc - 
26. listopadu 2018
06:25

Éterická Maxinne Bjork  je populární blogerkou. Rodačka ze Švédska miluje přírodu, jógu a tantru. Jen na sociální síti Instagram ji sleduje 60 tisíc lidí! Ovšem po publikování fotky, na níž má obličej a dekolt potřený svou menstruační krví, všem vyrazila dech!

Prorazit v dnešní době na sociální síti coby blogerka, je pekelně těžké. Člověk musí udělat něco, co nikdo nikdy předtím a všechny šokovat. To se doslova povedlo Maxinne Bjork. Blogerku pocházející ze Švédska na Instagramu sleduje 60 tisíc lidí! Maxinne, která miluje přírodu, meditace a jógu, cestuje po světě a v současné době žije na Bali, kde si může užívat milované meditace jen spoře oděná či úplně nahá a žít v plném souznění s přírodou. To dokazují i její fotografie. Na jedné z nich je například dočista nahá sedící na skále a užívající si západ slunce a na další je jako mořská panna ležící na pláži.

 

Maxinne prostě ví, jak přitáhnout pozornost. Ovšem ti, kteří si mysleli, že víc šokovat už nedokáže, se pekelně mýlili. Po fotografii, kde je pohledná blondýnka nahá se svými obnaženými kamarádkami pod vodopádem, se na sociální síti objevil snímek, na které má tvář potřenou svou menstruační krví! „Dnes po velmi produktivním a velmi zábavném dnu, jsem přišla domů s hlavou plnou myšlenek, které jsem musela potlačit, protože jsem se s nimi nemohla v ten moment vypořádat. Sedla jsem si a zhluboka dýchala, a náhle jsem cítila silnou pohnutku pokrýt samu sebe svou ženskou krví. Takže bez toho, aniž bych se ptala proč nebo tak, jsem to prostě udělala. Rozetřela jsem to po těle a poté se válela nahá po trávě na zahradě, která byla pokrytá mou krví,“ napsala na Instagram Maxinne.

Na její příspěvek zareagovalo 5 tisíc lidí! Její fanoušci se rozdělili na dva tábory, někteří ji obdivovali a někteří odsuzovali. „Prosím, navštiv psychoterapeuta,“ napsal jeden z jejích sledovatelů. „Je to tvůj profil, dělej, co se ti zlíbí, ale potírat se svou vlastní menstruační krví znamená, že je něco špatně,“ napsal další uživatel. „Krvavý příspěvek, myslím, že je to na 100% super,  pokračuj jen tak dál, je smutné, že musíš vypnout komentáře, protože lidé jsou tak omezení,“ zastal se jí jeden z jejích příznivců.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Today after a very productive and super fun day, I just came home all emotional with lots on my minds that I just pushed a side cause I didn't have space to deal with it in the moment. I sat down and did some deep breathing, and all of a sudden felt a strong urge to cover myself in my life-giving fluids as a woman. So without really thinking of why or anything else, I just did. Smudged it out all over my body and then rolled around naked on the grass in my garden all covered in my menstrual blood. Smelled the earth and started crying intensely. Both from happiness and sadness. After some crying I started laughing instead. I’m so happy to have my mum in my life, we both help each other to get through some rollercoasters. The family situation we are in right now is just very draining. But thats life. And exactly how it is suppose to be in this moment. Accept and love ❤

Příspěvek sdílený Maxinne Björk (@maxinnebjork),Říj 26, 2018 v 2:37 PDT

 

krdassaneda ( 26. listopadu 2018 15:47 )

ellyane ( 26. listopadu 2018 14:23 )

 Dobrý den všem, no nevím, každá z nás ví, jak se krvácí při svých dnech, ale rozhodně ne tak, aby krev stékala po hrudi, stékající pramínky tak jak je vidět na fotu, přijde mi to jako podfuk....

Strhlynehet ( 26. listopadu 2018 12:44 )

Lepší by bylo, kdyby se potřela třeba psími výkaly. Prostě jen tak pro radost potlačit myšlenky, nepřemýšlet a matlat.

bombarder1 ( 26. listopadu 2018 12:42 )

Nsabudúce to bude HOVNO. 😀

spliny ( 26. listopadu 2018 12:31 )

Pr.a.s.e je to a ne krásná fuj tajbl a navíc vyšinutá a to pořádně!!!

Zobrazit celou diskusi