Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blonďatá sestřička (†30) zemřela v Dubaji na infarkt. Její rodina musí zaplatit 885 tisíc za lékaře

Autor: shp, shp - 
5. listopadu 2018
17:59

Byla mladá, krásná a pečlivě se starala o své pacienty. Britská zdravotní sestřička Charlotte Carter (†30) se moc těšila na exotickou dovolenou v Dubaji, kam se vydala se svými dvěma nejlepšími kamarádkami. Jenže už v letadle se jí udělalo špatně. Cestou v taxíku z letiště na hotel dostala infarkt. Zachránit se ji bohužel nepodařilo.

Naše úžasná kamarádka Charlotte přišla tragicky o život v 30 letech. Byla tak nadšená, že jede do Dubaje s holkami na výlet, ale bohužel se jí udělalo zle během letu, což vyústilo v její hospitalizaci v Dubaji,“ napsala její kamarádka Megan Boyes na stránce, kde se snaží vybrat peníze pro její rodinu.

Charlotte dostala při cestě v taxíku infarkt. Odvezena byla proto na jednotku intenzivní péče. Tam se ji lékaři pokusili několikrát oživit, což se jim dokonce podařilo. Jenže mladou sestřičku znovu ztráceli a ztráceli, až jim nezbylo nic jiného než konstatovat její smrt.

Poté, co byla několikrát resuscitována, ji už nebylo možné oživit. Chceme vybrat peníze, protože Charlotte neměla cestovní pojištění, takže výdaje za lékaře a repatriaci budou velmi vysoké,“ dodala Megan. Příbuzní mají zaplatit v přepočtu asi 885 tisíc korun. Kamarádky vybraly sbírkou již více než půl milionu korun.

Proč dostala mladá Charlotte infarkt, je nejasné. Před odletem si podle kamarádek dala jen pár skleniček šampaňského. Pitva má být provedena v domovině Charlotte po převozu těla. Pokud se na něj vybere dost peněz. Přítelkyně sestřičky se však nevzdávají.

marcelinka007 ( 14. dubna 2019 22:01 )

jen debil jede do zahraničí a nepojistí se...bez pojištění nedám ani ránu

majojo ( 5. listopadu 2018 19:47 )

Chce se mi napsat něco o krávách, který jetěj na Střední východ a nemají pojistku....

nika70 ( 5. listopadu 2018 19:27 )

"Jen" pár skleniček sektu. Prostě byla zpitá pod obraz...

petrw ( 5. listopadu 2018 18:29 )

to je u nich normalka v u.k. hulejtravu chl..a.staj to nebylo jen par sklenicek před odletem

Zobrazit celou diskusi