Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neuvěřitelná proměna muže (30), který se zabíjel jídlem: Zhubl 70 kg a změnil se k nepoznání!

Autor: rc - 
1. října 2018
19:24

Postupně se zabíjel jídlem! Jednoho dne se však Clayton Glee (30) podíval do zrcadla a uvědomil si, že s obrovskou nadváhou, která by ho mohla stát i život, musí bojovat. Nakonec rodák z Texasu dokázal zhubnout neuvěřitelných 70 kilo a změnil se k nepoznání.

Clayton Glee, pocházející z Texasu, se vůbec nestaral o to, co má zrovna na talíři. Jedl, co ho napadlo. Díky svému požitkářskému životu začal neuvěřitelně přibírat na váze.

„Zkoušel jsem mnoho diet, kolísajíc od jedné hmotnosti k další. Ztratil jsem dvanáct kilo, nabral jsem dalších deset, ztratil jsem dvacet, nabral jsem třicet,“ popsal pro Unilad Clayton.

Na internetu se však poté dozvěděl, jak je to s kaloriemi, které si poté začal hlídat. Snažil se, aby jeho jídelníček obsahoval vysoké procento proteinu. Jedl hodně čočky, brokolice a hrachu. „Mám rád whiskey, zmrzlinu a další nezdravá jídla, ale stále mám svůj jídelní plán,“ uvedl.  

Díky upravenému jídelníčku dokázal shodit 70 kilo! Podívejte se, jak se neuvěřitelně změnil.

pekaaaros ( 1. října 2018 20:33 )

v téhle době to maj lidi těžký. hlavně holky. Furt se klade společenský důraz na zdravý životní styl a pěknou postavu, ale zároveň je celá západní společnost nastavena na kancelářský pracovní život, kde prostě sedíte celou dobu za kompem ve stresu, tak furt žerete a pijete ty hnusný kávy a tloustnete a tloustnete. pak jsou všichni hnusný, neštastný a nezdravý. A pak přijde kkt z TOP09 a řekne "Češi si jen ztěžují, ve skutečnosti se máme nejlépe, jak jsme se kdy měli" a počet narozených dětí klesá a klesá, demografická křivka mluví jasně, stárneme a stárneme, nerodí se děti, lidi si připadají hnusní a nevyužití, je jim přes třicet, nemaj rodiny, maj akorát tak hypotéky a stres a kancelář a kafe, kafe, kafe, kafe a lexuarin, lexaurin, lexaurin, stárneme, žereme chemii, na každým rohu lékárna, na každou ordinaci klepe dealer léků "pane doktore, mohu na okamžik?" plná čekárna a v ordinaci se dohaduje, co se bude předepisovat za hnusy lidem. A pak zase prášky, chemie, kafe, stres, tloustnutí, hnusný ženský, hnusní chlapi, nulovej pohyb, stres, kecy, kecy, Kalousek "máme se nejlíp, jak jsme se kdy měli" stres, stres, hypotéka, nevyzrálá generace třicátníků, nula dětí, stres, Kalousek "máme se nejlépe, jak jsme se kdy měli." A takhle furt dokola.

Zobrazit celou diskusi