Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vězení srazilo klan Rezešových na kolena. Dcera (19) posluhuje v kavárně!

22. září 2018
05:00

Eva Varholíková Rezešová (41) si v maďarské věznici odseděla trest za zabití čtyř lidí při autonehodě v roce 2012. Na život jako z obrázku mohla ale zapomenout i její krásná dcera Alexandra (19). Redakce deníku Plus JEDEN DEŇ zjistila, že pracuje jako servírka v košické kavárně.

Úterý 21. srpna 2012 se podepsalo na životech všech členů rodiny Rezešových. Tehdy se na maďarských dálnicích odehrála tragické nehoda, kterou způsobila Eva, která pod vlivem alkoholu narazila do druhého automobilu. V tom zahynuli tři lidé. Čvrtý zemřel při převozu do nemocnice. Tehdy jejím dcerám Alexandře a Elle bylo pouhých 13 a 5 let.

Nutno říct, že ani jednu z dcer nečekalo pěkné dětství. Musely se vyrovnat s nenávistnou veřejností a také třeba se spolužáky, kteří je neakceptovali. Mimo to přišly o finanční zajištění, takže si na sebe musely vydělat. Jejich strýc Július je sice dobře zajištěný a několikrát jim pomohl, ale na jeho příspěvky rozhodně nehodlaly stoprocentně spoléhat.

Také Eva Varholíková Rezešová se ve vězení pochopitelně změnila. Naučila se pokoře a tu mají i její dcery, které vyrůstaly bez matky. Alexandra totiž pokorně pracuje ve známé kavárně v centru Košic.

Je velmi šikovná. Před chvilkou obsluhovala zahraniční hosty, se kterými mluvila plynulou angličtinou. Všichni byli spokojení,“ řekl deníku Plus JEDEN DEŇ jeden z hostů.

Možná byste ji ale nepoznali. Na svém instagramovém účtu je vždy dobře namalovaná a vzhledově nemá daleko k tomu, aby se procházela po molech v Milánu. Do práce volí mnohem skromnější outfit.

Tentokrát si oblékla dlouhý svetr. Vlasy si sepnula do culíku a  na nose měla dioptrické brýle s výraznými černými obroučkami. Jediným nezaměnitelným poznávacím znakem bylo typické tetování na její levé ruce, které už několikrát vystavovala právě na Instagramu.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

renataren ( 22. září 2018 18:45 )

Ty vooee... To si Rezešovi platí PR nebo co? Nedělejte z lidí blbce! Rezešová je vražedkyně a to že si odseděla tak málo je taky na pováženou a to že její dcerka dělá servírku (nebojte nebude se tím živit, jedná se o PR pouze), tak to je konec světa?? jenom jí to prospěje

andorea ( 22. září 2018 17:28 )

Holka se snaží být v práci nenápadná a novinářská žumpa ji nabonzuje.

Alf11 ( 22. září 2018 15:27 )

No nevím kdo je tady větší posluhovač pane redaktore , nebo tak i Vy olovujete obsluhu v restauraci

jity ( 22. září 2018 13:50 )

Holka za nic nemůže, ale bohatý člověk z ní může být pro mne za mne, když k tomu bohatství přišli její předkové poctivou cestou.

sigmae ( 22. září 2018 12:36 )

dokonce pokorně posluhuje...

Zobrazit celou diskusi