Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vášnivá Olivia (41) obhajuje střílení exotických zvířat: Je to legální hobby. Lovci pomáhají přírodě!

Autor: rc - 
23. září 2018
16:23

Olivia Opre (41) je matkou čtyř dětí a vášnivou lovkyní exotických tvorů. Procestovala víc jak šest kontinentů a ulovila přes sto různých zvířat. Zabíjení živočichů, kteří se často nacházejí na pokraji vyhynutí, obhajuje slovy, že lov zvířatům neškodí, ale naopak jim pomáhá přežít.

Olivia Opre pochází z amerického Wyomingu. Porodila čtyři děti. V minulosti se stala vítězkou soutěže Miss Amerika za stát Nevada. Ovšem Olivia není rozhodně žádná nepraktická křehotinka. Od šestnácti let je vášnivou lovkyní, která však nečíhá na kořist jen v rodné zemi. Procestovala šest kontinentů a podle vlastních slov má na kontě přes sto nejrůznějších úlovků.

 

Říká, že nejraději má exotická zvířata. Svou zbraň se nebojí zamířit ani na druhy, které jsou na pokraji vyhynutí. „Mám široký seznam, lovila jsem na šesti kontinentech, všude po Africe. Byla jsem na více než čtyřiceti safari v osmi různých zemích. Mohu říct, že jsem dohromady ulovila kolem stovky živočišných druhů,“ řekla pro ITV´s This Morning. Na svém seznamu má hrocha, buvola afrického, nosorožce dvourohého a lva. Trofeje z ulovené zebry, lva a tygřice si neváhala vystavit doma.

 

Olivia není jedinou ženou, která ráda loví exotická zvířata. Britany Longoria se na sociální síti pochlubila fotografií, na které objímá mohutného mrtvého levharta. Fotografie pobouřila veřejnost a proti lovu ohrožených zvířat se postavily dokonce i celebrity.

Sociální sítě jsou podle Olivie největší problém. Podle ní by se lovci neměli fotit a fotografie se svými úlovky publikovat na internetu. Tím podle ní jen dráždí veřejnost. Na lovu samotném jinak nevidí nic špatného. Ba naopak. „Koneckonců lovci jsou ti, kteří pomáhají chránit divokou přírodu,“ uvedla Olivia.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Desterz ( 23. září 2018 20:11 )

No, a co jako. Loví legálně, když na to má penízky. Na rozdíl od pytláků, kteří zabíjejí nelegálně. Na rozdíl od masného průmyslu, který denně vraždí statisíce zvířat, abychom se mohli spokojeně napapkat vepřového / hovězího / drůbežího pak jít s plným bříškem sledovat přib!blou ulici nebo ordinaci nebo jak se všechny ty TV bl!tky jmenují. Že je zabíjení nevinných zvířat dalekonosnou puškou druh zbabělosti? No nevídáno. Zato zabíjení nevinných lidí dálkově ovládanými drony je považováno za službu vlasti. Pokrytecký svět, jděte se vycpat se svým pohoršením.

zavsar ( 23. září 2018 18:02 )

Nejde napsat nic slušného na adresu této hnusné ubožačky a dalších podobných psychopatů...

sores ( 23. září 2018 17:18 )

To je ale k.r.á.v.a!!!! Zavřít jí za brutalitu ke zvířatům.

Dannero ( 23. září 2018 16:57 )

Tohle co dělá je skrytá závažná deviace, potěšení z mučení a zabíjení. Lovci a vojáci to velmi často takto obhajují jako prospěšnou věc a tím svou skrytou duševní nemoc ospravedlní před společností. Nedá se to dokonce nazvat ani lov, protože střílet s optikou na velké zvíře zvládne každý trouba.

porgy1 ( 23. září 2018 16:47 )

úchylná zrůda,nic víc,nic míň

Zobrazit celou diskusi