Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Muslimský gang 12 let znásilňoval dívku: Potraty, sňatky, utrpení

Mladá zneužívaná žena
 (Autor: Profimedia)
Autor: yks - 
18. září 2018
21:41

Horor, který prožila dnes 26letá dívka z Velké Británie, nazvala členka tamní Sněmovny lordů Caroline Coxová za nejhorší případ sexuálního zneužití, o jakém kdy slyšela, a to především kvůli jeho brutalitě a dlouhé době, po kterou trval. Gang ji totiž držel v područí dlouhých 12 let.

Dívka, o jejímž příběhu informoval server Mail Online, je známa pod jménem Sarah. Šéf gangu si ji vyhlídl na podzim roku 2005. Tehdy jí bylo 15 let. Studovala na střední škole a snila o budoucnosti porodní asistentky.

 

Muži ji unesli z parkoviště rovnou před místní pobočkou Tesca. Zabavili jí telefon a zničili SIM kartu. Odvezli ji do odlehlého průmyslového areálu. Nacházelo se tu několik dalších mužů. Podle jejího mínění šlo o obchodníky s drogami. V malé místnosti se zalepenými okny prožila první noc. Hned té druhé ji vůdce gangu znásilnil.

Policie ignorovala vyděšené rodiče

Během následujících dní a týdnů si vůdce gangu Sarah zcela podrobil. Skupina ji ukrývala na řadě různých adres. Nesměla kontaktovat rodinu, používat telefon ani počítač. Stěhovali ji z místa na místo, protože jejímu bratrovi se opakovaně podařilo ji vystopovat. Rodina se samozřejmě obrátila na policii. Muži zákona ale jejich prosby ignorovali. Dokonce prý její jméno ani nezanesli do seznamu pohřešovaných osob.

 

Stala se jejich otrokem

Podle svého vlastního vyjádření byla Sarah donucena oblékat se do tradičního oděvu a nosit hidžáb. Jejím úkolem byl úklid, žehlení, vaření a poskytování sexuálních služeb. Byla mnohokrát zbita a nucena polykat silná sedativa, která měla zajistit její poslušnost. Únosci ji dvakrát provdali. Sarah svého manžela viděla toho dne poprvé, to mu ale nebránilo znásilnit ji už několik minut po obřadu. Mladá žena celkem 8krát otěhotněla. Její únosci ji pokaždé donutili jít na potrat.

Není v bezpečí dodnes

Dívce se podařilo utéct za bratrem, ale gang se nevzdal a pronásledoval ji dál. Konečně se do případu vložila policie. Reakcí mužů byla nabídka 35 000 liber jako odškodnění rodině. Dnes by to bylo více než 1 000 000 korun. Případ zatím nedospěl do stádia, kdy by bylo možné podat žalobu. Kriminalistům se dosud nepodařilo shromáždit dostatek důkazů. „Mnohokrát jsem si změnila bydliště, ale pokaždé se jim podařilo mě najít. Volali mi docela nedávno,“ svěřila se médiím.

 

HledacPravdy ( 26. ledna 2019 00:31 )

Hezky to multi-kulti zvládáte. Já být otec tý holky, pár bych jich oddělal. Určitě by to bylo policajtům taky jedno, ne?

sigmae ( 25. ledna 2019 22:58 )

mně je zle z přístupu policajtů, by je měli vyhodit od policie a obžalovat ze spolupachatelství

fotrpjotr ( 19. září 2018 05:10 )

To bude určitě hoax,muslimové jsou přece mírumilovní lidé,do konce i naše jedna europoslankyně si jednoho vezme domů,je ale možné,že právě kvůli tomu.

Pohybovenadany ( 19. září 2018 01:43 )

 je po Evropě jak po žabě ... zachraň se kdo můžeš !

Skeptikus ( 18. září 2018 22:42 )

 ..už dávno vím, že žádnej muslim=žádnej islámskej teror ani jiný problémy. Angláni se svou multikulti dokonce chlubí, tak ať si takovýto kulturní obohacení teď dosyta užijou..

Zobrazit celou diskusi